IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

DULU GAMBAR BOGEL, SEKARANG GAMBAR BERCIUM PULAK!!!

Wednesday, February 20, 2013
Kut yer pun nak tunjukkan kemesraan suami isteri, tak payahlah nak ambil gambar bercium mulut dan kemudian disebarkan kepada orang ramai.

Memanglah halal tetapi gunakanlah otak... walaupun persetubuhan antara suami isteri halal, takkanlah boleh dibuat di depan khalayak ramai?

Apa ke bengap ler puak-puak nih?

Beberapa tahun dulu, kecoh beberapa keping gambar yang dikatakan sebagai super-impose membabitkan artis yang sama. Kecoh satu negara. Habis segala macam analisis dibuat untuk menentukan gambar tersebut tulen atau sebaliknya. Mujurlah time tu, tak ada Internet, blog, Facebook, Instagram dan sebagainya... jadi, kecohnya taklah macam klip video Anwar Ibrahim dengan China Doll dan jam tangan Omega yang sampai sekarang masih belum terjawab baik oleh Anwar Ibrahim mahupun oleh isterinya, Wan Azizah Wan Ismail.

Dah lupa kut?

Takkan artis tu nak gunakan alasan gambar SUPERIMPOSE lagi macam kali pertama dulu?


Dah alang-alang tunjuk gambar bercium dengan suami kepada orang ramai, apa kata, blog ini tolong promosikan balik gambar lama yang penuh kontroversi dulu tu sebagai cara mengingatkan kembali 'SAAT-SAAT MANIS' dulu...

Mungkin dengan cara ini, maka dapatlah sikit pengajaran kut?

Yalah, kengkadang pengajaran tu datang dalam bentuk yang sangat keras dan sangat pahit, kan?

9 comments:

zzzz said...

cium bini pun salah ke? bukannya french kiss pun...

duhhhhh

Anonymous said...

tak usahlah dibuka kesilapan lama dia...mungkin dia dah bertaubat...sekarang dah bersuami baru dan nampak bahagia (tengok gambar tu cium tu)...jangan nanti kerana gambar ni, mereka suami isteri bergaduh dan bercerai berai... saper nak tanggung dosa penyebab itu? kita masing2 ada anak, suami dan isteri.. berdoalah tidak terjadi benda yang sama pada pasangan dan anak2 kita... nanti sibuk buka aib orang... Allah akan buka aib kita pulak nanti... Allah Maha Adil...

Anonymous said...

Admin, buanglah gambar atas skali tu..
Kesiann, jgn buat kat org mcm tu.
Mereka bukan nak jadi pemimpin negara pun.
Masing2 dah ada family.Malu anak2 mereka.
Kalau yg kemaruk dan terhegeh2 nak jadi
pemimpin negara tu....lainlahh.

Zam Penang said...

Salam,

Please remove the old picture. Jadi lah blogger bertanggungjawab. Skrg isteri org , jgn kerana posting awak ini mereka bercerai berai.

Andi_Husin said...

Inilah masalahnya manusia, ingin mengubah manusia lainnya dengan tangan sendiri...Apakah Allah swt itu x wujud untuk kita cenderung meletakkan hukuman..

Pada pandangan pemilik blog apa yang dibuatnya adalah adil, namun secara tidak sedar dia sedang menuruti hawa nafsu amarahnya..Maka, siapa Syaitan sebenarnya disini..apakah kita Iblis bagi sang artis itu!..fikir2kan..tq

CUCU TOK WAN said...

salam

Saya akur nasihat anda untuk membuang gambar berkenaan... terima kasih kerana mengingatkan saya.

Terima kasih

Anonymous said...

Haaa, macam tu lahh blogger yg baik.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ARTI SEKARANG SUDAH MENGIKUT TRADISI ALA TERND BARAT KEMUDIAN TUNJUK AKSI LUCAH KEPADA GENERASI ANAK-ANAK MUDA.ARTIS SEKARANG TIDAK MEMPUNYAI PEGANGAN AGAMA ISLAM YANG TETAP.

Blog Archive

Labels