IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

HANYA KERANA TUNJUK ISYARAT 1MALAYSIA, SETIAUSAHA MAJLIS ULAMA PAS PULA JADI MANGSA SERANGAN PENJILAT ANWAR IBRAHIM DAN GUAN ENG!!!

Wednesday, February 20, 2013

Sesiapa sahaja yang menjadi penjilat, penyokong apatah lagi pemuja Anwar Ibrahim serta Guan Eng, mereka memang terdiri daripada golongan manusia celaka, yang sepatutnya dihumbankan dari Jambatan Pulau Pinang dan dibiarkan tenggelam ke dasar laut untuk makanan ikan dan jadi baja rumpai laut.

Sebabnya, puak-puak ini memang tidak berguna sekepiang rabit pun. Hidup mereka hanya menyusahkan orang lain dan hidup mereka hanya untuk menganiaya orang lain.

Sekeping gambar yang memperlihatkan Setiausaha Majlis Syura Ulama PAS, Nik Muhammad Zawawi Nik Salleh bersama-sama dengan Chua Soi Lek, Shahidan Kassim dan seorang blogger pro-UMNO serta beberapa orang yang lain menunjukkan isyarat 1Malaysia, menjadi punca kemarahan pemuja, penjilat dan pecacai Anwar Ibrahim dan Guan Eng kepada Zawawi.

Seorang blogger pecacai tua penjilat najis Anwar Ibrahim, terang-terang menyalahkan Zawawi kerana simbol berkenaan. Malah dilabelkannya pula sebagai SYAHADAT NAJIB. Kiranya kalau tunjuk simbol tersebut, terbatallah syahadah iman dan disekutukan pula dengan syahadat Najib yang diperkirakan sebagai lebih kafir daripada segala kafir.

Malang sungguh buat pecacai tua yang otaknya hanya sebesar sebiji kacang tanah. Dia barangkali tidak pernah tahu yang Nik Aziz sendiri pun pernah tunjuk simbol 1Malaysia dengan penuh bangga. Bahkan memakai pakaian yang ada logo 1Malaysia.


Apa sangatlah Setiausaha Majlis Syura Ulama PAS kalau nak dibandingkan dengan Mursyidul Am yang si pecacai tua penjilat najis Anwar Ibrahim dan Guan Eng tu agung-agungkan sampai tulisan-tulisannya tentang Nik Aziz, bagaikan tulisan pengikut Mirza Ghulam Ahmad Qadiani menceritakan tentang kehebatan rasul dan nabi mereka yang akhirnya mati akibat penyakit taun itu.

Pi ler marah Nik Aziz sebab pernah tunjuk simbol 1Malaysia dengan jarinya. Pi ler maki Nik Aziz sebab dengan selambanya, menyematkan pin 1Malaysia di jubah putihnya.

Berani ke?

Setakat nak marahkan Zawawi pasal apa?

Itulah malangnya PAS... mereka membela dan mempercayai babi-babi ketuat yang sentiasa menyodok-nyodok najis dan punggung Anwar Ibrahim dan Guan Eng tetapi berlagak seolah-olah mereka ahli PAS.

Samalah seperti pecacai tua pengangkat najis itu... mengutuk UMNO bukan main, tetapi setiap kali Perhimpunan Agung UMNO, muka dialah yang paling ke depan, menjual buku dan kulit buku di PWTC. Kutuk UMNO bukan main, tetapi duit UMNO jugalah yang menyara perut dan seleranya!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Kalu gitu puak-puak PAS nak tasyahud cam ner? Bila jari telunjuk angkat itu sudah macam isyarat Satu Malaysia. Aduh la keliru sakan dibuatnya.

Kekuda said...

tok khatib ketika baca doa masa khutbah kedua juga angkat jari telunjuk. jangan konfius ye...

Blog Archive

Labels