IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

BLOG INI MENYOKONG 1M4U

Sunday, February 17, 2013

HEBATNYA ANWAR IBRAHIM SEBAB UPAH PENGAWAL PERIBADI DARI FILIPINA, TETAPI APA KAITAN MEREKA DENGAN EMPAT ORANG BEKAS PEGAWAI TINGGI ATM? PENDEDAHAN TELAH DIBUAT!!!

Sunday, February 17, 2013

Mengapa Anwar Ibrahim mengupah empat orang pengawal peribadi dari Filipina yang mempunyai pelbagai kepakaran?

Apa kaitan mereka dengan empat orang bekas pegawai tinggi ATM yang sekarang ini menjadi anjing Anwar Ibrahim?

Apakah rahsia negara yang telah dijual oleh empat bekas pegawai tinggi ATM dari empat cabang perkhidmatan itu kepada wakil-wakil perisikan Amerika Syarikat yang kini menyamar sebagai pengawal peribadi Anwar Ibrahim?

Keempat-empat bekas pegawai tinggi ATM itu adalah:


(a) Lt. Jeneral (B) Datuk Abdul Ghafir Abdul Hamid (DARAT)
(b) Brig. Jenderal (B) Dato’ Abdul Hadi Al-Khattab (UDARA)
(c) Laksamana Pertama (B) Haji Imran Abdul Hamid (LAUT)
(d) Brig. Jeneral (B) Dato’ Najmi Ahmad (KAGAT).

7 comments:

ex navy manjung said...

wah hebat bung nuar ni...aku kalau jumpa 4 ekor malaun ni (yang perasan berpangkat tinggi)rasa nak sekeh2 kepala sorang sekali...hehehe

otaistillkick said...

Apa yang umno selewengkan dari muzakarah 21 Jan 2010.. baca disini

http://relaxkedaikopi.blogspot.com/2013/02/muzakarah-dan-polimek.html

Anonymous said...

Pemimpin UMNO memang ada yang buat silap tapi none of our PM sanggup buat apa yang Anwar sedang buat... hires pakar ketenteraan asing?

Even Karpal pun tak terfikir rasanya.

Sedarlah Melayu-melayu PKR.. sedarlah!

Jangan kerana benci UMNO, anda gadaikan negara dan agama!

Anonymous said...

tp yg paling hebat antara empat ni ialah yg berbaju hijau dan botak,nma tk didedahkan.kepakaran nyer ialah pachuceng dpn anuar...heh heh heh.

Anonymous said...

Sebagai bekas pegawai kanan ATM, saya amat2 kecewa dengan sikap 4 ekoq ni yg dulunya bukan main hebat mekedarah gaji, elaun & kemudahan2 yg disediakan oleh kerajaan. Bila dah bersara dan dah hilang kuasa sanggup jadi anjing suruhan manusia tak berguna. 4 ekoq ni tak akan memberi kesan,ada beratus one star hingga 4 star dan ribuan pegawai kanan yg bersara tapi masih setia kepada kerjaan yg memerintah.

Media Shah Alam said...

dok risau apa PRU-13 Anwar akan masuk long kan kang

Anonymous said...

senang saja, kalau apa2 terjadi dimasa hadapan pada negara ini....tangkap 4 ekor barua tu , sumbat masuk guni.....BUANG DALAM LAUT....KAN SENANG

Blog Archive

Labels