IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 6, 2013

KHALID ISMATH JADI MACAM TU, SEBAB BAPANYA SUMBAT PERUTNYA DENGAN DUIT HARAM KOHILAL!!!

Wednesday, February 6, 2013

Sehingga artikel ini ditulis, tiada seorang pun ahli PAS yang berani menyanggah dan menyatakan realiti mengapa Azizan Abdul Razak memakai baju 1M4U iaitu atas kapasiti sebagai Menteri Besar Kedah, bukan atas nama Pesuruhjaya PAS, kepada Khalid Ismath yang telah MEMBABI, MENCELAKA dan MENSIALKANnya.

Ahli-ahli dan para penyokong PAS seperti terlalu takut ditimpa tulah atau sial golongan Syiah kepada mereka. Boleh jadi juga, para penyokong dan ahli PAS melihat Syiah seperti satu kelompok manusia sakti yang perasaan mereka perlu dijaga dan apa-apa sahaja yang mereka lakukan, semuanya tidak boleh ditegur.

Anehnya, dalam caci maki dan hamun Khalid Ismath kepada Azizan Abdul Razak, yang terlebih marah dengan sikap kurang ajarnya itu adalah para penyokong dan simpatisan UMNO-BN pula. Walhal Azizan Abdul Razak juga musuh mereka dan melihat Azizan sebagai orang yang tidak berkeupayaan untuk memimpin Kedah dalam banyak hal.

Mengapa itu berlaku?


Bagi yang tidak tahu, Khalid Ismath adalah anak kepada salah seorang penyonglap duit KOHILAL. KOHILAL merupakan koperasi untuk ahli-ahli PAS membuat pelaburan. Sehingga sekarang, kes penyelewengan dan penyonglapan KOHILAL tidak didedahkan kerana PAS amat malu dengan skandal kewangan itu. (BACA SINI)

Justeru, tidak hairanlah manusia seperti Khalid Ismath boleh muncul. Setelah punca rezekinya adalah haram, maka lahirlah anak yang kurang ajar dan biadap seperti Khalid Ismath.

Kalau inilah yang bakal mewarisi kepimpinan PAS, nampak gayanya tidak lama lagilah usia PAS.

BACA JUGA UNSPINNERS

2 comments:

Anonymous said...

laaaa patut la mcm monyet sebab bapak dia babun hahaha.....

Anonymous said...

Bapak borek anaknya terlebih-lebih rintik!!!.

Blog Archive

Labels