IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, February 12, 2013

LEONG PEI KOE, PENUNJUK ISYARAT LUCAH KEPADA RAJA PERMAISURI AGONG ADALAH PRODUK LIM GUAN ENG DAN ANWAR IBRAHIM!!!

Tuesday, February 12, 2013

Leong Pei Koe bukannya seorang individu. Terdapat terlalu ramai sebenarnya di Malaysia ini. Tentu kita masih ingat bagaimana DYMM Sultan Perak telah dianjing-anjingkan dan dibabikan oleh golongan berkenaan menerusi Internet. Walaupun tindakan telah diambil oleh pihak berkuasa, namun tindakan tersebut ternyata tidak dapat menimbulkan ketakutan kalau tidak pun memunculkan perasaan hormat golongan berkenaan kepada Perlembagaan Malaysia. Sebaliknya mereka semakin giat memperlekehkan dan memperlecehkan apa-apa sahaja yang berkaitan dengan Perlembagaan Malaysia selagi ianya berpihak kepada Melayu, Bumiputera dan Islam.

Pastinya jikalau DAP memperolehi kuasa yang lebih besar pada PRU13 nanti, bukan LEONG PEI KOE sahaja yang akan muncul, bahkan lebih teruk lagi, akan muncul semua LAI TEK, CHIN PENG dan sebagainya. Mereka sudah tidak sabar-sabar untuk meraih kuasa dan mereka tidak sabar-sabar lagi untuk melakukan pembersihan etnik sepertimana yang sedang dilakukan oleh Lim Guan Eng di Pulau Pinang.

Anehnya, masih ramai yang melihat tindakan Lim Guan Eng menghalau orang Melayu dan umat Islam dari Pulau Pinang, sebagai tindakan memajukan Pulau Pinang, walhal kemajuan Pulau Pinang yang mereka bangga-banggakan itu sebenarnya amat jauh daripada gapaian mereka. Mereka sekadar bergembira dan berbangga sedangkan mereka tidak dapat walau satu apa pun... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM

6 comments:

Anonymous said...

PASamdol tak kesah tu semua asalkan dapat jadi menteri sukan, menteri agama dan adat istiadat melayu dalam pentadbiran fuckatoon di putrajaya kelak.

yg.penting bagi melayu fuckatoon adalah melayu umno dihapuskan. Yg.dikejar tak kesampaian dan yg.dikendong keciciran itu bukan peribahasa melayu!!

gen2felda

Anonymous said...

Yg menyokong tindakah LGend tuh ialah Melayu BAGHAL lagi BEBAL dalam PAS, PKR n DAP...

Anonymous said...

DAH KATA DAAAAH...KALAU KAFIR CELAKA MCM NI DIBERI MUKA, DEPA AKAN JADI MAKIN KURANG AJAR..DAH MUKA PUN MUKA PEMAKAN BABI..CONFIRM PERBUATAN PUN SEBIJIK BABI. BABI PUNYA CINA DAP!

Anonymous said...

HARUS DI HAPUSKAN SEMUA KETURUNAN NYA....ALLAH HU AKBAR....!3

Anonymous said...

Ini kesalahan pemimpin terdahulu...senang dia bersih penang ,kita bersih Malaysia ada bran

Anonymous said...

Ini org salah nama patut namakn dia leong puki

Blog Archive

Labels