IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, February 10, 2013

PUAK PAKATAN TENTU MENCEBIK BIBIR DENGAN AMANAT MELAYU INI!!!

Sunday, February 10, 2013

Amanat Haji Hadi telah menjadi senjata yang paling ampuh kepada PAS untuk mengumpulkan sokongan sebanyak mungkin terutama dari kalangan orang Islam yang lemah pegangannya, yang kurang ilmunya, yang tinggi ilmunya tetapi tidak mendapat hidayah, mahupun yang berasakan AMANAT itu boleh menaikkan mereka ke persada kuasa.

Dari sehari ke sehari semakin ramai yang menjadi jahil tetapi culas dan ego untuk menyatakan atau mengakui kelemahan mereka. Justeru mereka kerap kali berselindung di sebalik agama untuk menutup kelemahan itu.

Malang bagi umat Islam kerana golongan yang lapar kuasa dan mahu menggunakan Islam, telah menyesatkan mereka kerana kejahilan si lapar kuasa itu. Justeru, hayat AMANAT HAJI HADI masih terpakai dan diimani dengan pelbagai dalih dan TAQIYYAH.

Macam mana pula kalau AMANAT MELAYU seperti di atas dikembang biakkan dan dimasyhurkan?

Adakah puak dan pecacai Pakatan akan menggelupur marah kerana di dalamnya terdapat DAP?

Beranikah puak pecacai Pakatan mempertahankan ISLAM berbanding DAP?

Rasa-rasanya TAKKAN BERANI... Lainlah kalau amanat berkenaan, melibatkan ISLAM tetapi menghentam UMNO dan BARISAN NASIONAL.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

otaistillkick said...

Kalau dah pemimpin umno tak yakin dengan hukum allah , menghina nabi memang umno tidak bersesuaian dengan islam. tak payah cerita laa..

Anonymous said...

PAS tu Isle...Isle tu PAs...PASBERG...takebeer 3kali..

Anonymous said...

otaistillkick or rather otaibutnobrainer

Aku setuju. Kita pilih pemimpin macam PAS.
1. Hadi ~ dajal memecah belah ummah, pelacur yg tak laku sampai sanggup menjual Yang Maha Esa.
2. Mat Sabu Al Khalwati yang berjaya di mahkamah dunia
3. N.Ajis @ Tin Sardin situa kutok yang tak tahu makna DIAM dalam Islam
4. Para Panglima PAS yg kebelakangan ini Allah tunjukkan satu persatu aib mereka. Semakin ramai orang sedar mereka hanya syaitan bertopengkan manusia.

Ynag jadi mangsa kamu, ahlul PAS yang kemaruk pahala JIHAD dan dahagakan 72 anak dara apabila mati nanti. (untuk pengetahuan itu adalah bohong dan tak pernah disebut didalam AlQuraan)

Anonymous said...

amanat ni akan lebih kuat lagi kalau ada tandatangan najib siap dgn cop mohor umno/bn sekali..

Anonymous said...

untuk mca ngan mic xde ke..??

Anonymous said...

org yg betul2 mnghayati pas,akhirnya dia akan mnemui titik noktah bahawa PAS meme sesat.x percaya tanya ahmad nakhie.mohd nor deris,hasan ali,yg masih lg dok terlolong dlm PAS ni hanyala budak2 hingusan,yg masih lg terpesona dgn serban puak hampas ni.

Anonymous said...

Kebanyakkan orang umno keluar parti kerana tidak berpuas hati dengan sikap segelintir pemimpin yang melakukan kesalahan dan kesilapan dan tidak mendapat apa yang dihajati. Berbeza dengan pengikut pas keluar parti demi mempertahankan akidah Islam yang telah lari dari perjuangan asalnya. Berfikirlah secara rasional, yang terbaik itu datang dari Allah. Bumi mana tidak ditimpa hujan, berbaiksangka kearah perpaduan ummah adalah jalan terbaik demi bangsa agama dan negara. Semoga kita semua di kurniakan kebaikan dunia dan akhirat. Aminn

Anonymous said...

MEMAng kesiaN ORANG-ORANG HAMPAS, ALLAH KURNIAKAN MATA, TAPI TIDAK DAPAT MELIHAT, DIKURNIAKAN TELINGA TIDAK DAPAT MENDENGAR DAN DIKURNIAKAN OTAK, TINGGAL KOSONG TAK BERFUNGSI. SUNGGUH KESIAN, NAMPAK ALIM, CERDIK TAPI RUPA-RUPANYA JADI ANJING ANGGUPAN BIADAPIG. KESIAN, HIDUP DALAM DUNIA DAH ALLAH TUNJUKKAN...

Blog Archive

Labels