IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

RAHSIA BESAR DEEPAK ADA DALAM GENGGAMAN RAJA ROPEAH DAN AKAN DIDEDAHKAN BILA-BILA MASA SAHAJA!!!

Wednesday, February 20, 2013

Raja Ropeah sebelum ini tidak bercakap atau memberikan sebarang ulasan tentang Deepak Jaikishan, sekalipun dia dilihat menjadi punca kepada kemunculan dan amukan Deepak. Raja Ropeah bagaikan batu pejal yang membiarkan segala macam helah, putar belit, fitnah dan tohmahan keluar dari mulut Deepak Jaikishan. Bahkan Raja Ropeah seperti menunggu masa yang sesuai untuk melakukan 'strike' terutama apabila Deepak melakukan kesilapan mendedahkan dirinya sebagai seorang pembohong apabila cuba mengaitkan dirinya dengan Rosmah Mansor, isteri Perdana Menteri Malaysia.

Hubungan antara Raja Ropeah yang juga merupakan Ketua Wanita UMNO Selangor dengan Deepak Jaikishan apabila mereka terlibat dalam urusan membeli tiga bidang tanah pada tahun 2007 dengan nilai RM13 juta dengan jaminan bank RM72 juta untuk bon tanah daripada Raja Ropeah.

Kalau dengar cerita daripada Deepak, dialah yang telah dianiayai oleh Raja Ropeah sehingga dia mengalami kerugian dan hampir muflis dengan hutang berpuluh-puluh juta dengan sebuah institusi kewangan luar negara.

Kemudian apabila dia mendapat perhatian, Deepak cuba buat kecoh agar orang lain tolong menyelesaikan masalahnya. Dia melaga-lagakan fraksi politik di negara ini demi mendapatkan keuntungan dairpad akedua-dua belah pihak. Dari sehari ke sehari, Deepak buat cerita yang menyedapkan kedua-dua belah pihak.

Dan kesudahannya, kedua-dua belah pihak akhirnya menyedari, mereka berhadapan dengan seorang pemanipulator yang cukup hebat dan penipu bersiri yang cuba mengambil kesempatan dalam setiap keadaan dengan cara yang paling melawakkan.

Lebih melawakkan lagi ialah apabila Deepak mengaitkan nama Rosmah Mansor kerana nama Rosmah Mansor memang ada NILAI KOMERSIL dan BOLEH DIJUAL. Sebut sahaja apa-apa berita tentang Rosmah Mansor, pastinya Anwar Ibrahim dan konco-konconya menggelitik bagaikan diketik dek tungau.

Dengar-dengarnya, Raja Ropeah pula mengambil giliran untuk bercerita tentang Deepak Jaikishan. Dengar-dengar juga, Raja Ropeah nak buka rahsia besar Deepak yang ada dalam tangannya.

Apa rahsia besar tersebut? Adakah rahsia besar itu membabitkan hidup dan latar belakang Deepak Jaikishan  yang hidupnya seperti seorang GAY, atau pondan tua seperti Azwan Ali yang mulutnya mengalahkan lubang buntut ayam peranggang apabila dihembus dalam usaha untuk memperkenalkan identitinya selaku pondan?

Raja Ropeah dah memberikan 'hint' yang dia akan dedahkan rahsia Deepak dan menceritakan perkara yang amat ditakuti oleh Deepak, sekaligus membuktikan Deepak memang seorang penipu.

Memang betul pun, kalau banyak sangat bercakap macam Deepak dan kuat pula berbohong seperti Anwar Ibrahim, ada ler RAHSIA BESAR yang mereka cuba lindungi. Kalau tak ada RAHSIA BESAR, mereka tidak akan jadi seperti itu.

Kita tunggu cerita daripada Raja Ropeah nanti... cerita tentang Deepak dan siri pembohongan serta tipu perdayanya, mudah sangat kita temui dalam Internet. Cari sahajalah... walaupun mungkin kontradiks, tetapi itulah Deepak Jaikishan!!!0 comments:

Blog Archive

Labels