IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, February 18, 2013

SKANDAL THREESOME MUSTAFA-SUZANNA-HADI AWANG SUDAH TERDEDAH!!! ALAHAI MANA NAK TARUK MUKA NIH!!!

Monday, February 18, 2013

Siapa Suzana ? Kenapa berkait dengan Mustapha Ali, Setiausaha Agong Parti Pas ?  Kenapa berkait dengan Tokey Cina bernama Simon Yeo? Dengar cerita ada video aksi panas!!!
  
SUZANA  MERUPAKAN GADIS 26 TAHUN YANG DAPAT KONTRAK KAWASAN BALAK 6,500 EKAR ZAMAN PAS (2003) DARI SETIAUSAHA AGUNG PAS, DATO’ MUSTAFFA ALI YANG KETIKA ITU PENGERUSI PELABURAN YAYASAN TERENGGANU. OOooppss . Suzana yang ketika itu adalah seorang gadis cantik, berusia 26 tahun tiba-tiba menjadi ‘glamour’ apabila terbongkar kerajaan Pas Terengganu meluluskan kepada beliau kawasan balak melalui Yayasan Terengganu seluas 6, 500 ekar! Beliau  berasal dari Binjai Kertas, Hulu Terengganu dengan tiba-tiba mempunyai syarikat yang didaftarkan atas namanya Berkat Timber Trading, No Pendaftaran TR 0046100 H ditubuhkan pada 10 Julai 2003 dengan jenis perniagaan Pembalakan dan Menjual Kayu.
 
Suzana adalah pekerja kilang papan Aneka Timber Wakaf Tapai yang dimiliki cina DAP kroni Pas bernama Simon Yeo Kim Team atau dikenali oleh masyarakat tempat sebagai ‘Cina Anak Babi”.Beliau dan syarikat ini adalah proksi ‘Cina Anak Babi’ ini, apatah lagi Suzana adalah anak saudara kepada orang kuat Pas di kawasan itu bernama Deraman bin Ayub atau Deraman Rambut Uban.
Kawasan Balak yang diberikan kepada gadis ini seluas 6 500 ekar atau 2 600 hektar…teramatlah luas, terletak di Merang, Setiu Terengganu.
 
Nilai kawasan ini pada waktu itu tidak kurang dari RM5juta atau RM6 juta atau lebih. Setiausaha Agung Pas yang merupakan Exco Kanan dan Pengerusi Pelaburan Yayasan Terengganu yang bertanggungjawab meluluskan kawasan ini kepada Suzana (Berkat Timber Trading). Manakala waktu itu, Haji Hadi, Presiden Pas selaku Menteri Besar Terengganu adalah Pengerusi Yayasan Terengganu.... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM

1 comments:

Anonymous said...

picture tu pic sapa? kalau bukan pic gadis tu tulis siap2..hanya pic hiasan..tak pasal2 org tak bersalah nanti terlibat..TQ

Blog Archive

Labels