IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 6, 2013

TAK PAYAH TIPU... MEMANG PAKATAN YANG NAK SANGAT BAKAR KILANG LYNAS!!!

Wednesday, February 6, 2013

N.Surendran, peguam terbodoh yang pernah hadir dalam sejarah perundangan negara tetapi dilantik sebagai Naib Presiden PKR oleh Anwar Ibrahim cuba mempertahankan dan menyelamatkan partinya daripada dituduh cuba melakukan gerakan subversif yang tidak sahaja akan menakutkan pelancong asing, bahkan pelabur-pelabur asing ke negara ini.

Pelancong dan pelabur asing merupakan PENDAPATAN TERBESAR negara ini yang turut menyediakan ratusan ribu peluang pekerjaan kepada rakyat Malaysia, bahkan untuk rakyat asing yang menumpang mencari makan di negara ini.

Menariknya selepas beria-ia menentang Lynas bersama-sama DAP, tiba-tiba sahaja Pakatan kata mereka tidak ada kena-mengena dengan kerja-kerja khianat seperti yang disuarakan oleh ketua penentang Lynas, Wong Tack untuk membakar kilang kimia tersebut.

Sehingga kini, Pakatan Rakyat dan kumpulan penentang kilang Lynas di Gebeng masih tidak dapat membuktikan pemprosesan nadir bumi di kilang berkenaan, akan menghasilkan radiasi yang sangat besar seperti loji nuklear dan membahayakan kesihatan penduduk. Sebaliknya apa yang mereka duk menyalak hanyalah berdasarkan andaian dan fantasi ngeri mereka sendiri. Fantasi mereka langsung tidak ada asas dan mereka juga terlalu takut untuk berdebat atau mendengar penjelasan daripada pihak pengurusan Lynas.

Bahkan yang paling menarik ialah apabila Ahli Parlimen Kuantan, Fuziah Salleh pun, lintang-pukang lari dan enggan mendengar penjelasan kerana dia akan kelihatan seperti seorang Ahli Parlimen yang tidak sahaja buta huruf malah seperti seorang yang terencat akal!

Walaupun dinafikan, sebenarnya sebarang usaha menghalau dan menakut-nakutkan pelabur asing untuk meruntuhkan ekonomi negara bagi membolehkan Pakatan Rakyat berkuasa dengan cara menghasut sentimen rakyat, SENTIASA DIDALANGI oleh Pakatan Rakyat.

Bukankah siri demonstrasi mereka selama ini, mempunyai tujuan yang sama sepertimana yang disuarakan oleh Wong Tack yang mereka akan membakar kilang kimia di Gebeng itu?

N.Surendran tak payahlah menipu lagi sebab setiap kali dia bersuara, suaranya samalah seperti Anwar Ibrahim... penipuan, penipuan, penipuan dan penipuan!!!

1 comments:

Anonymous said...

Suruh dia bakar kilang nadir bumi kat China ..... tu baru sesuai1

Blog Archive

Labels