IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Wednesday, February 20, 2013

WAN AZIZAH PITAM BILA DICABAR SHAHRIZAT JALIL!!!

Wednesday, February 20, 2013

Shahrizat Jalil mencabar Wan Azizah untuk bercakap benar tentang Xynophone, senator bebas dari Australia yang telah dijemput oleh suaminya, Anwar Ibrahim ke Malaysia semata-mata untuk menunjuk lagak kononnya dialah penguasa undang-undang di negara ini.

Ketua Wanita UMNO itu juga mencabar Wan Azizah untuk menjelaskan tentang tujuan Xynophone dijemput ke Malaysia oleh Anwar Ibrahim untuk meyakinkan Majlis Syura PAS bahawa dia lebih baik, lebih bersih dan lebih berilmu serta berwibawa berbanding Abdul Hadi Awang untuk menjadi Perdana Menteri sekiranya Pakatan Rakyat menang pada PRU13.

Ini kali pertama Shahrizat mencabar Wan Azizah.

Wan Azizah tentunya sedang berlatih macam mana hendak mengalirkan air mata bagi meraih simpati terbanyak sepertimana yang dilakukannya pada tahun 1999 dahulu. Cabaran Shahrizat Jalil tentu sekali sedang diteliti untuk dia mengalirkan air mata dari sudut-sudut yang difikirkan rasional.

Boleh cabar ler Wan Azizah nih... dia akan jawab cabaran tersebut, sepertimana dia menjawab cabaran , DI MANA JAM TANGAN OMEGA ANWAR IBRAHIM... dia akan bagi jawapan yang dirasakan boleh diterima. Anaknya, Nurul Izzah akan ada sekali untuk membantunya menjawab cabaran Shahrizat. Dan yang paling best nanti, Khalid Ibrahim, Faekah Hussin, Sivarasa Rasaiah, N.Surendran dan beberapa pemimpin PKR yang lain pun akan ada sekali duduk di sebelahnya untuk membetulkan cakap  Wan Azizah.

Jangan pula Wan Azizah tersasul mengatakan, Xynophone ada di rumah dan dia telah menyimpan Xynophone di tempat selamat, sepertimana jawapannya untuk JAM TANGAN OMEGA tu, sudahlah!

Nanti tak fasal-fasal pula rakyat Malaysia tahu, lakinya simpan jantan jambu, dia pula simpan jantan berbulu perang dalam tudungnya!

0 comments:

Blog Archive

Labels