IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Saturday, March 2, 2013

DAP NAK BAGI RM30 RIBU KEPADA KELUARGA PERWIRA NEGARA YANG TERKORBAN DI LAHAD DATU, PAS PULA SIBUK NAK BUAT TABUNG KUTIPAN DERMA JIHAD!!!

Saturday, March 2, 2013

DAP boleh bagi berapa banyak wang atau menimbunkan emas kepada keluarga dua orang perwira negara yang terkorban akibat ditembak oleh lanun Sulu semalam. Apa sangatlah RM30 ribu kepada DAP yang mendapat pembiayaan berbilion ringgit daripada Zionis dan Amerika Syarikat. Apa sangatlah segunung emas kepada DAP memandangkan DAP menguasai semua jaringan industri maksiat dan jenayah di Malaysia yang menjana pendapatan kedua terbanyak untuk parti berkenaan.

Manakala PAS seperti biasa, sangat cerdas untuk mencipta satu lagi TABUNG sebagai umpan untuk menabur fitnah dan tohmahan dengan berselindung di sebalik agama, sebelum kemudiannya menghilangkan pula isi TABUNG sebagaimana yang mereka lakukan terhadap TABUNG DERMA MEMALI yang sehingga kini gagal dijawab mahupun dijelaskan tentang kehilangan beratus juta ringgit yang telah dipungut dengan pelbagai cara itu.

PKR pula sehingga kini belum lagi mengumumkan apa bentuk bantuan yang akan mereka berikan kepada keluarga perwira negara itu tetapi yang jelas, Anwar Ibrahim dan Tian Chua telah menyatakan bahawa kematian kedua-dua orang perwira tersebut hanyalah sandiwara. Manakala penyokong mereka pula menyatakan, kedua-dua perwira negara itu akan MATI DAN HIDUP SEMULA sepertimana dalam drama-drama televisyen dan filem-filem.

Tidak mungkin seluruh warga pasukan keselamatan akan melupakan apa yang telah dilabelkan kepada mereka oleh puak-puak Pakatan Rakyat. ANJING, BABI, BARU, TALI BARUT, ANJING PENJILAT, UPAHAN dan sebagainya sudah menjadi AKIDAH dan SYAHADAT para pecacai Pakatan bersama-sama pemimpin mereka.

Penghinaan terhadap anggota-anggota keselamatan dilakukan secara berterusan sehinggakan orang pertama yang melakukan penghinaan apabila pecah berita dua orang anggota polis terkorban ditembak lanun Sulu ialah Lim Kit Siang. Kit Siang yang pernah menghina anggota-anggota polis Melayu dan Askar Melayu Diraja sebagai ANJING dalam Tragedi 13 Mei 1969, memperlekehkan usaha yang telah dilakukan oleh pihak berkuasa dalam menangani ancaman dan serangan lanun-lanun Sulu itu.


Dalam mana-mana keadaan, apabila pasukan atau anggota polis bertindak mengambil tindakan terhadap para penjenayah, INILAH BABI-BABINYA yang bersuara paling lantang termasuk menyelar, bahkan ada pula yang mahu menggantikan PDRM dengan UNIT AMAL PAS.

Tentu sekali kita masih ingat apa yang mereka katakan kepada polis dalam kes A.Kugan, Sugumaran, Teoh Beng Hock, Amirulrasyid dan sebagainya.

Sekarang, demi untuk meraih populariti dari kalangan rakyat yang menyokong sepenuhnya tindakan PDRM menangani ancaman lanun Sulu itu, DAP hendak mendermakan RM30 ribu, manakala PAS pula seperti biasa, nak kutip derma menerusi TABUNG?

Golongan munafik inilah yang sebelum ini cukup benci dengan anggota polis sehinggakan dalam demonstrasi BERSIH 3.0 bersungguh-sungguh benar mereka mahu membunuh anggota polis, sekarang mereka cuba tampil untuk kelihatan lebih prihatin terhadap anggota polis berbanding kerajaan?

Memang lawak BABI GULING punyalah!!!

2 comments:

Anonymous said...

DIHARAP KELUARGA MANGSA2 YG TERLIBAT TIDAK MENERIMA APA2 DARI PAS ATAU DAP.ITU SEMUA GULA2 POLITIK BERACUN MEREKA SELEPAS PELBAGAI PENGHINAAN KEPADA ANGGOTA KESELAMATAN SEBELUM INI.

Anonymous said...

Org beri terima sajela tapi yg penting igtla akan tohmahan yg tlh mrk humbankan pada wira2 kite itu...

Puak haram itu igt dgn semua org bole dibeli dgn wang hengget..Adi ROy dan najis dan mad sab***t bole la...dpt $$$$ teros sokong komunis...smp sgp makan babi...

Tapi nak tau gak...tabung yg PAS buat tuh nnt ada audit ke x?...

Dan yg penting xke nnt akan di anggap sebagai HAIWAN YG AKAN DI BERI MAKAN DEDAK DAN HAMPAS KELAPA sbb terima duit...bukan sy kata tapi N AJIS yg kate........

Blog Archive

Labels