IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Monday, April 1, 2013

AHLI MAJLIS MELANCAP DEPAN KOMPUTER DIPECAT? AZMIN ALI, ELIZABETH WONG, ANWAR IBRAHIM, KENAPA PULA BEBAS?

Monday, April 1, 2013
PKR akhirnya kantoi dengan tindak tanduk mereka sendiri. Apabila berlaku salahlaku moral yang serius diperingkat kepimpinanbawahan maka “double standard” berlaku.

Namun mereka harus ingat bahawa ini bukan zaman mereka yang teraniaya mendiamkan diri. Apabila kes Saharudin yang kantoi melancap mahu diambil tindakan sedangkan Anwar yang mempunyai bukti 100% berzina dan meliwat dilepaskan, begitu juga dengan moral Azmin Ali dan Elizabeth Wong yang mendapat “kekebalan “ dari dikenakan sebarang tindakan maka rakyat akan dapat menilai bahawa parti PKR memang cukup haprak dengan segala macam “najis” didalamnya.

Mari kita lihat sedikit komen dari Saharudin yang kantoi melancap. "Itu cerita lama…" Itulah kenyataan ringkas Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR) cabang Merbok, Saharudin Hamid yang dikaitkan klip video lucah baru-baru ini.
Ahli Majlis Perbandaran Sungai Petani (MPSP) itu mengaku bersedia menerima keputusan pucuk pimpinan parti mahupun pihak MPSP berhubung kedudukannya asalkan ianya adil dari segenap lapisan kepimpinan namun nampak gaya ianya agak mustahil.

Beliaukesal dengan ura-ura pucuk pimpinan parti PKR yang mahu mengambil tindakan memecat beliau dari parti tanpa diberikan peluang untuk membela diri.

"Apa salah saya sehingga dipecat dari parti tanpa memberikan saya peluang untuk mempertahankan diri? Adakah salah saya melancap didalam pejabat saya sehingga menyebabkan pihak parti PKR memecat saya?"... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN 69ERS.COM

0 comments:

Blog Archive

Labels