iklan

iklan

IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Sunday, April 28, 2013

PAKATAN PACAK BENDERA KECIL WARNA-WARNI SEBAGAI ISYARAT MULAKAN KEGANASAN KEPADA PARA PENYOKONG!!!

Sunday, April 28, 2013

Di sekitar Kuala Lumpur, terutama di kawasan yang dikuasai oleh DAP, bendera-bendera kecil berwarna warni telah dikesan. Pagi tadi, bendera-bendera kecil berwarna-warni itu dikesan di persimpangan Jalan Genting Kelang dan Jalan Usahawan yang membawa maksud ‘Malaysia Spring’.

Kawasan ini berada di bawah Parlimen Wangsa Maju.

Adalah difahamkan ia dipacak oleh kumpulan pelajar-pelajar berbangsa Cina. Kerja-kerja memacak bendera-bendera kecil tersebut akan dilakukan sehingga PRU13 berakhir.

Selain dari Wangsa Maju, Parlimen Lembah Pantai terutama sekali di bulatan Taman Lucky Garden juga dikesan bendera-bendera kecil ini.

Isyarat-isyarat agar kekacauan dan keganasan dimulakan oleh para penyokong Pakatan Rakyat, telah diberikan oleh pucuk pimpinan. Keputusan PRU13 yang tidak memihak kepada mereka, akan dikatakan sebagai penipuan dan justeru, keganasan dan kekacauan boleh dihalalkan.

Matlamat Pakatan Rakyat sebenarnya tidak lain dan tidak bukan hanyalah untuk melakukan keganasan dan mewujudkan ketidakstabilan politik bagi memudahkan kuasa asing masuk dan menjajah negara ini. Penyertaan Pakatan Rakyat dalam Pilihanraya Umum sebenarnya hanyalah topengan memandangkan mereka lebih berminat dengan perlanggaran undang-undang.... TERUSKAN BACAAN DI SEL13.COM

8 comments:

Anonymous said...

seperti biasa yg.buat arahan untuk mengganas adalah dog and pork parti..

tapi yg.sedihnya yg.mengganas dan beria-ia untuk menghancurkan negara ini adalah bangsa melayu yg.begitu bersungguh-sungguh untuk mengembirakan hati parti kitty siang komunis tuh...

si kitol menjelma lagi..tumbangnya kota melaka akan berulang kembali...

gen2felda

Anonymous said...

Dlm jam 8.30 mlm saya ada nampak bendera warna warni kecil2 mcm kat gambar ni kat damansara utama.

Megat Alam Gempita said...

mana petugas PRU,mana penguatkuasa DBKL? Tolong cabut bendera dan papan tanda provokasi ini!

Anonymous said...

Mohon pihak spr dan polis bertegas..bendera parti yg tak bertanding di kawasan tersebut atau bendera asing yg tak berdaftar di tanggalkan..

Anonymous said...

Polis tak boleh handle..kita beri kat tentera..tengok meka boleh maki mcm meka maki kat polis..polis hebat kerana ada menteri amaran..tu pasal kerap di hina dan d maki..Paklah ini lu punya bebal lah..kau sunyi aja sebab ini yg kau nak lihat berlaku kat negara..

Anonymous said...

adakah dibolehkan bendera2 yang kecil dan bewarna ini oleh SPR? siapakah yang memasangnya.. ingatkan parti BEBAS..

Anonymous said...

betul byk tpt gak aku jumpa! ingat ritual sembahyang cina.. ohh skrg dh terlerai misteri.. kurang ajar tul dia org nie...

Anonymous said...

betul byk tpt gak aku jumpa! ingat ritual sembahyang cina.. ohh skrg dh terlerai misteri.. kurang ajar tul dia org nie...

Blog Archive

Labels