IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Saturday, May 4, 2013

OI PECACAI PAKATAN! POLIS DAH CABUT BENDERA-BENDERA KECIK KORANG LER!!!

Saturday, May 4, 2013

Polis dan DBKL sekarang ini sedang melancarkan OPERASI MENCABUT BENDERA-BENDERA KECIL di sekitar Bandaraya Kuala Lumpur.

Amacam pecacai Pakatan Rakyat?


Amacam Nurul Izzah yang telah mencetuskan TWITTERnya tentang bendera-bendera kecil di Bukit Putera dan memberikan isyarat untuk menawan ANGKASAPURI dalam program MALAYSIA SPRING yang akan dicetuskan esok, ketika tempoh pengundian dan disambung pada hari Isnin?

Sehingga ke hari ini, bendera-bendera kecil tersebut tidak hanya berada di sekitar kawasan Lembah Pantai, bahkan lebih banyak lagi di Kelana Jaya, Taman Tun Dr. Ismail, Paramount Garden dan banyak kawasan lain.

Tindakan yang diambil oleh pihak berkuasa selain pendedahan berhubung motif sebenar bendera-bendera kecil berkenaan, menyebabkan seorang lelaki Cina membuat laporan polis, kononnya untuk membersihkan namanya.

Ng Sek San yang bekerja sebagai arkitek lanskap dan beralamat di Jalan Tempinis 1, Lucky Garden, Bangsar, Kuala Lumpur telah membuat laporan polis untuk menafikan kenyataan TPM dan Timbakan KPN mengenai bendera-bendera kecil yang dipacak di kawasan BANGSAR dan LUCKY GARDEN sebagai simbol kebangkitan ala ARAB SPRING.


Menurutnya, tindakan menjahit dan memacak bendera-bendera kecil adalah usaha sama dan mendapat kerjasama dengan Persatuan Penduduk Lucky Garden.

Namun Ng Sek Sak tidak menceritakan motif sebenar kewujudan bendera-bendera kecil berkenaan walaupun peraturan pilihanraya secara jelas melarang sebarang bendera atau simbol yang tidak ada kaitan dengan parti-parti yang bertanding.

Tidak mustahil sekiranya para pecacai Pakatan Rakyat akan melabelkan anggota-anggota pasukan keselamatan yang sedang melaksanakan undang-undang itu SEBAGAI ANJING UMNO dan BN.

Sebabnya, bendera-bendera kecil yang dipacakkan itu mempunyai kaitan yang sangat rapat dengan tujuan serta objektif PAKATAN RAKYAT iaitu KEKACAUAN!9 comments:

Anonymous said...

amik ko. kat ttdi sblom hari buruh dbkl dh cabut tp slpas hari buruh ada balik. harap dbkl dan polis ronda subuh t, tgk dia org pacak balik tak?

Anonymous said...

Tahniah PBT.... lain kali buat keje xpayah ada aduan ye...

Anonymous said...

KENAPA MESTI UNDI BARISAN NATIONAL


PAS

Parti Islam SeMalaysia aka PAS .
Kenapa PAS bukan PIS ????
Kalau ikut acronym yang sebenar , Parti Islam SeMalaysia sepatutnya PIS. Kenapa PAS ?
Siapa sebenarnya yang menggerakkan hati pemimpin pemimpin parti itu supaya gunakan PAS.

PAS yang lari dari ajaran Islam , kesongsangan Aqidah dan tidak berpegang pada ajaran AL - Quran dan Hadith . Mereka tak layak gunakan PIS. Make itu hati pemimpin-pemimpin mereka digerakkan menggunakan PAS.
PAS adalah satu PENGHINAAN .

Selepas fatwa dan ajaran Songsang Hadi Besi dan N.Ajis ,
PAS = Parti Ajaran Sesat
PAS = Parti Ajaran Setan
PAS = Parti Aqidah Songsang

Setelah Anwarinas seperti Khalid Samad dan Hishamudin Rais masuk PAS
PAS = Pengikut Anwar Setan

Bila PAS bersekongkol dengan penyokong Murtad Pariah Ambiga
PAS = Parti Ambiga Sial

Bila PAS bekerja sama dengan DAP dan seperti lembu dicucuk hidung
PAS = Parti Anjing Suruhan
PAS = Pasti Aku Setuju

Bila N.Ajis upah pengikutnya buat Rusuhan pada bersih 3
PAS = Parti Anak Samseng

Bila pelajar2 PAS protest sana sini
PAS = Pelajar Akal Sempit

Bila Mustapha Ali pakai Spender
PAS = Parti Ahli Sex
PAS = Pakaikan Aku SpenderDAP - The Rasis Party

DAP = Anti Islam
DAP = Anti Melayu
DAP = Pro Zionist


PKR = Parti Kaki Romen
Pemimpin yang tak bermoral .

1.Elizabeth Wong – Eli Kangkang
2.Brother Anwar Bin Ibrahim – Peliwat dan Penzina
3.Azmin Ali – Aiskrim in the Loo
4.Badrul Amin – 3 o clock Tango
5.Nurul Izzah – Disebalik bilik pensyarah
6.Saharudin Hamid – Laptop bergoncangPAS / DAP/ PKR = PENIPU RAKYAT
UNDI PAS/DAP/PKR = HARAM HARAM HARAM


UNDI BN = BETTER NATION

Anonymous said...

Memang sial puak2 FUCKATAN PAS DAPIG PKR ni.. kalau dh kalah tu nanti buat ajelah cara kalah.. terimalah hakikat yg RAKYAT sekarang sudah menolak anda tiga sekutu.... sebelum anda puak2 FUCKATAN PAS DAPIG PKR nk cetuskan Malaysia SPRINGGGGGGGG, nnti pihak polis akan sapu kepala2 FUCKATAN PAS DAPIG PKR ni... sebagai RAKYAT Malaysia aku berharap pihak polis dpt mengambil tindakan awal bagi mengelak perkara ini berlaku... jgn bagi muka pada mereka yg ingin MENCETUSKAN Malaysia SPRINGGGGGGGG ini....

Anonymous said...

Hahahaha...dengan bendera pun dah fobia!

Cabutlah, ada kami kesah?

Anonymous said...

Kesah ke tak kesah ke semua keluarga aku undi bn....better nationk

Anonymous said...

Mungkin kita akan berkata perkara ini karut..tetapi slogan 'ini kali lah' memang ada maknanya di dalam bahasa arab..PR adalah tentera Dajjjal:

Penerangan tentang slogan PR “ini kali lah ” atau ‘Inni Ka Lillah’ , bermakna “Aku Tuhan Kamu”, ini boleh dibaca di post yg berikut:

http://syburi-times.blogspot.com/2013/05/ini-kali-lah.html

Kita harus bersiap sedia menentang mereka..

Sebarkan seluas-luasnya saudaraku semua..kita sedang menghadapi tentera Dajjal..kembali lah kepangkal jalan wahai saudaraku di sebelah PR sana..gunakan akal yg waras..kami tidak sanggup melihat saudara seugama menjadi mangsa kerakusan tentera Dajjal..

Fikirkan apa makna lain yg ada pada ungkapan pelik ‘Ini Kali Lah’ tersebut..suatu ungkapan asing yg tak pernah digunakan pun ..

Sedarlah saudaraku semua..pertembungan kali ini bukan sahaja pertembungan politik..tetapi lebih dari itu pertembungan dengan tentera Dajaal.

Kalau olimpik london, tentera dajjal membuat maskot bermata satu..diserata dunia sebenarnya telah ada mesej dari dajjal..

di Malaysia..'ini kali lah' mesej dari dajjal utk pencacainya yg masih belum sedar..

Anonymous said...

Tambah lagi..
PAs=Parti Anti Silaturahim
PAs=Parti Angguk Saja

Anonymous said...

TV3 ada tunjuk banyak bendera kecil berwarna warni dan ada yg berbentuk bunga. Aku rasa ini bermaksud "SPRING" (4 musim dlm setahun Winter, Autum, Winter, Spring). Ini wajib di tegah..jgn beri peluang kepada perosak negara.

Blog Archive

Labels