1M4U

IKLAN BERBAYAR

ISTIMEWA DAN BERMAKLUMAT

Tuesday, June 18, 2013

CHINABENG DAP MAKIN SAKIT HATI DAN UGUT BUNUH ALA-ALA ALONG!!!

Tuesday, June 18, 2013

Nampaknya kempen boikot barangan Cina, sudah memberi kesan. Kalau sebelum ini, Red Bean Army menjalankan kempen memboikot dan memburuk-burukkan barangan atau produk Melayu-Bumiputera, bahkan menggaji dan mengupah pemimpin PKR seperti Rafizi Ramli untuk memperlekehkan tokoh-tokoh usahawan Melayu-Bumiputera seperti Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhari, tiada pula sebarang tindak balas daripada Melayu-Bumiputera.

Kalau sebelum ini, mereka bukan main lancang, bercakap megah dan bersembang angkuh tentang TIDAK PERLUNYA Melayu dan Bumiputera dalam perniagaan mereka, apabila kempen boikot dijalankan, kelam-kabut pula mereka mendendangkan cerita RASIS dan PERKAUMAN.

Padahal yang benar-benar rasis dan perkauman adalah mereka sendiri!

Sikap samseng puak-puak ini, memang keterlaluan. Mereka seperti sudah terlalu megah kerana kemenangan besar DAP dalam PRU. Sangka mereka, tiada mana-mana pihak yang dapat melawan atau mencegah mereka.

Justeru, taktik samseng sepertimana yang dilakukan oleh satu lagi sumber kewangan utama DAP, ceti haram, digunakan. Mereka sudah tidak dapat mencari jalan lain untuk melawan atau menyanggah, lantas mengancam untuk membunuh, menyembelih, membuatkan seluruh keluarga menderita dan sebagainya dalam usaha menakut-nakutkan sekaligus merencatkan kempen BUY CHINESE LAST.

Masa mereka buat kempen STOP UMNOPUTRA MONEY dengan mengedarkan dan menyebarkan gambar-gambar produk keluaran Bumiputera, tidak pula mereka fikirkan tentang RASIS dan sebagainya. Sekarang, apabila kuasa membeli mulai bertindak, mereka kelam-kabut nak bercakap tentang RASIS?

Ada pecacai DAP yang berwajah dan bernama Melayu bertanya, antara UMNO dengan DAP, yang manakah RASIS?

Jawapannya, walaupun UMNO itu pertubuhan Melayu dan kelihatan RASIS, tetapi UMNO membenarkan bukan Melayu-Bumiputera beraktiviti bebas di negara ini termasuklah menjadi manusia terkaya di Malaysia. Tetapi DAP yang dikatakan tidak rasis pula, tidak memberikan sebarang tempat kepada bukan Cina dalam parti itu sendiri. Bahkan dalam kepimpinan negeri Pulau Pinang yang dikuasai oleh DAP, nama Melayu-Bumiputera hanya terselit dan sekadar memenuhi protokol.

Lebih menarik lagi ialah apabila Melayu dikatakan tidak cukup berkarismatik, berkebolehan dan cerdik untuk jadi pemimpin!!!

Itu yang dikatakan tidak rasis?

BACA JUGA DI SINI

22 comments:

Anonymous said...

To those CINABENG RASIS .
We are not scared . If you have the BALLS , where you want to meet?
.

Anonymous said...

Cinabeng lahanat kote tak bersunat. Amaran2 bagi kerismudin la. Gelabah sangat sampai nak bunuh orang. Sapa cari pasal dulu. Mampos lu la...ptuihhhh!!! Cilakak lu cinabeng!!!

Anonymous said...

Aku ingat benda ni tak jalan pon..sebab aku tengo melayu brpusu2 jugak pi kedai cina...tapi bila tengok supermarket cina teyiba buat annivesary sales...aku yakin benda ni ada kesan jugak.supermarket ni kecik ja...mm lawak sebab buat sales bagai...aku kat bukit mertajam..

Anonymous said...

Ni Cina Kominis Babi cuma pandai pukol curi dan berani kerana ramai!!

Lanchiao la lu Cina DAP Babi Kominis Bukit!!!

wanjamakwanjusoh said...

bodoh punya cina. dia ingat org tak boleh trace IP address dia bila dia buat posting. bodoh!

Anonymous said...

CINABENG...!!!!
Parang panjang dan pedang samurai dah siap gua asah...
mana kita nak jumpa...???

Anonymous said...

Hey cina babi DAPIGS yang tak sedar diri menumpang kat Tanah Melayu kalau ko berani apa pasal kau gertak pakai Anonymous..PUKI LU punya mak la..cibai lancau lu tunggu lagi sekali rusuhan kaum ...lu mati ...kita mau ajar lu macam orng indon ajar cina indon sampai tak boleh bersuara ! nama cina pun kasi nama indon..bahasa pun bahasa indon...tunggu lagi satu kali rusuhan kaum lu tengok apa jadi !!

Anonymous said...

Buat lapuran polis dulu.Bersedia .waspada.Mereka main kotor--main asid Saya doakan anda dan keluarga selamat

Anonymous said...

kerajaan BN Kedah wajib naikkan caj air yg.disalurkan ke penang.No more free deals!

kerajaan persekutuan wajib alihkan semua FDI dan pelaburan baru kenegara ini kenegri-negri pro BN seperti Iskandar,Kedah,Melaka,N9, Sabah dan Sarawak.

Selangor tak dapat terima pelburan industri baru kerana masalah air.Alihkan ke negeri sembilan, melaka dan Perak.

bila pulau pinang hilang pelaburan dan kos hidup tinggi, maka cina yg.bersarang di pulau tu akan kepanasan dan membalon kitty siang dan anak haramnya guan eng dan pecahlah undi cina disana.

NAJIB !!! UTAMAKAN SIAPA YG.KEKALKAN KAU DI KERUSI PM!!!

MELAYU,INDIA,BUMIPUTRA SABAH SARAWAK!!

gen2felda

Anonymous said...

hahahaha.. cinabing ni ingat negara ni mak bapak kou yang punya ker..hahaha..tulut itu taukey suda atak ucut ka..Melayu suda kasi boikot sama lu punya bisnes..hahaha...

Ugut2 konon..pegi mati ler cinabeng..lu boleh balik tongsan naik itu tongkang la...itu pun klu sampai china silap2 tenggelam tgh laut...atau sampai china kene tembak dengan Red Army bangse kao sendiri...hahaha...

Buduh punyer cine bukit...main ugut2 dalam blog bleh la..ko buat kat luar tgk...start la..orang Melayu dah lame mendidih tgk bangsa mate sepet ni...tunggu masa jer...Oiii cinabeng ko sentuh Melayu aku nak tgkkkkk!!!!! Then ko tgk respon Melayuuuu lepas niii!!!!!

ABCCCCCC!!!!
BCLLLLLL!!!!

Ayuh hapuskan dominasi ekonomi puak Cinabeng bangsat!!!!!

Buy Malay first!!!
Buy Chinese??.. Neverr!!!!! Once n For Alll... !!!!

Anonymous said...

Hahahaha!!!.. cinabeng ingat negara ni mak bapak kou yang punya ker..hahaha..tulur itu lu punya taukey suda atak kucut ka..Melayu suda kasi boikot sama lu punya bisnes..hahaha...

Ugut2 konon..pegi mati ler cinabeng..lu boleh balik tongsan naik itu tongkang la...itu pun klu sampai china silap2 tenggelam tgh laut...atau sampai china kene tembak dengan Red Army bangse kao sendiri...hahaha...

Buduh punyer cine bukit...main ugut2 dalam blog bleh la..ko buat kat luar tgk...start la..orang Melayu dah lame mendidih tgk bangsa mate sepet ni...tunggu masa jer...Oiii cinabeng ko sentuh Melayu aku nak tgkkkkk!!!!! Then ko tgk respon Melayuuuu lepas niii!!!!!

ABCCCCCC!!!!
BCLLLLLL!!!!

Ayuh hapuskan dominasi ekonomi puak Cinabeng bangsat!!!!!

Buy Malay first!!!
Buy Chinese??.. Neverr!!!!! Once n For Alll... !!!!

Anonymous said...

yg nak kena mampos tu cina...dah di kejar along..keh keh keh

Dah tersepit nak bayar duit along..dulu bukan main bongkak..keh keh keh
TERUSKAN BOIKOT

Anonymous said...

kita berada ditanah melayu, kemana lagi kita nk pergi? biar putih tulang jangan berputih mata. islam , bangsa dan tanah air.

Anonymous said...

HALAU PUKIMAK NI SEMUA BALIK TAIWAN!

Anonymous said...


Setuju dgn gen2felda.

Anonymous said...

Takutnya... geg... geg... geg..

Mengigil ketakutan... Haha

Anonymous said...

Huyooo!! Cina nak sembelih Melayu (admin)??..lain macam je bunyi!!!lu tarak tengok kaa itu Video orang ISLAM JIHAT dalam Internet. Sekali Melayu berjihat baru luu tauuu!!!, duit banyak, rumah besar, kereta mewah...nanti mane pun tak bolih lari, Cina memang takut mati. Melayu nie di ibaratkan sarang tebuan. Tak usik tak apa, tapi kalau di usik-kacau tunggu je laaa....JIHAT Jawabnye!!!>> ALLAHUAKABAR!!!ALLAHUAKABAR!!!ALLAHUAKABAR!!!

Anonymous said...

he..he..he... aku tunggu masa jer.....
kalau nak di ikutkan dah tak boleh sabar lagi dah.....

Anonymous said...

saya sekeluarga seudah lama boikot barang cina. anda bila lagi?

Anonymous said...

Mula2 kita try test boikot kedai henpon/top up/prepaid milik cina kat area kita. Tengok lepas 6 bulan masih hidup lagi tak.

Anonymous said...

top up kat atm mesin je....itu pun pilih bank. maybank ambank rhb bank islam aje....jgn kasi can lagi

Anonymous said...

Teruskan boikot.Jgn sekerat jalan je.Tetapkan pendirian.

Blog Archive

Labels