Tuesday, May 17, 2016

SUDAHLAH TUDUH NURSE MAKAN GAJI BUTA, KAKAK SENDIRI BERAK DALAM PAMPERS PUN TAK BOLEH NAK CUCI DAN HARAPKAN NURSE JUGAK!!!



malas nak cakap banyak.
1) kenapa nak suruh nurse kalau family member ramai tercongok dalam bilik tu?

2) takda nurse yg akan bagi alasan dengan kasar and pastu g gosip kat kaunter. paling kurang pun kami akan cakap "kejap eh" pastu mengumpat kat kaunter jap yg family dekat 7 keturunan dalam bilik tapi takda sorang pun boleh buat. and last2 kitorang buat jugak sbb ihsan kesian tengok patient dapat family member semua suci tak pernah basuh berak.

3) kalau SEMUA patient terabai sebab nurse tak basuh berak, pergi la study berapa banyak kadar kematian pesakit sebab nurse tak basuhkan berak pesakit

4) aah nurse memang makan gaji haram buta. alhamdulillah best sangat kalau seharian dapat duduk je kat kaunter borak2. hahah




5) Semua nurse 1 dunia ni dapat kelulusan sebab semuanya dapat 4 flat dalam subjek "basuh berak". ye betul g tanya nurse2 lain.

6) korang ni yang comment dok maki hamun sedap manis mulut berbicara, g ah jadi nurse baru korang tahu rasa dia mcm mana nikmat jadi nurse. ha lepastu pegi belajar cara cuci berak ye adik2. yang perempuan pun sama naik
mulut.

7) sakit hati kan nurse cakap busy pastu g gosip pasal artis? HA PADAN MUKA. geram aku

ha kecam la kecam. tak kisah pun. mueheheheh

COPY PASTE FB


No comments:

top