Social Icons

Pages

BULETIN 247

Monday, January 26, 2015

HILANG SUDAH KEBERANIAN LIM GUAN ENG UNTUK BERHADAPAN DAN MENYAMAN NASRUDDIN TANTAWI!!!Cerita Lim Guan Eng saman Nasaruddin Tantawi belum lagi berakhir walaupun pada mulanya Guan Eng begitu bersemangat untuk membuktikan yang dia tidak menipu dalam isu TEROWONG BAWAH LAUT yang didedahkan oleh Nasaruddin Tantawi yang pada ketika itu merupakan Ketua Pemuda PAS.

Ini untuk kita ingatkan semula jikalau Guan Eng memberi alasan yang dia terlupa untuk menfailkan semula saman ke atas Nasarudin Tantawi yang disifatkannya sebagai menipu dan memberikan fakta-fakta fitnah.

Pada 30 September 2014:

"Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng masih mahu meneruskan saman ke atas Ahli Parlimen PAS, Nasruddin Hasan yang mempersoalkan satu projek pembinaan terowong bawah laut kerajaan negeri itu.

Peguamnya, Mureli Navaratnam berkata, writ dan kenyataan tuntutan telah pun difailkan dan dikemukakan pada semua pihak pada 20 Ogos lalu.

Penjelasan tersebut timbul susulan dakwaan bahawa dia telah menggugurkan saman ke atas Nasruddin.

"Atas kesiapan teknikal di pihak kami, kami memohon maaf kepada KM," kata Mureli dalam kenyataannya.

"Dokumen kes tersebut akan dikemukakan pada peguam Nasruddin sebaik ia dikeluarkan dari mahkamah." (SUMBER)


Mengapa agaknya orang yang begitu pantas nak menyaman orang yang membuat pendedahan tentang dirinya, tiba-tiba sahaja hilang minat setelah sedar, kes tersebut sekiranya dibicarakan di mahkamah, Nasruddin Hasan Tantawi yang dari awal lagi telah menunjukkan sikap tidak takut bahkan bersedia untuk mendedahkan perincian terowong dasar laut yang menjadi projek peribadinya yang sudah pasti akan mendedahkan banyak perkara yang tidak diingini oleh Lim Guan Eng!


1 comment:

Anonymous said...

Semua ni FAKTOR LUAR KAWALAN & NASIB TAQDIR..

Nik Ajis pembawa BALA setelah berdoa memanggil BALA.

Nuar tak cukup duit gaji Seringgit mau BINI jadi MB.


LGE pembawa malang FDI tak masuk ke Penang..belanja BOROS..


Jgn ASYIK kutuk BN aje..NAK GANTI BN kena buat yang LEBIH BAIK dari BN..BUKAN BUAT BENDA YG LEBIH BODOH

 
Blogger Templates