Social Icons

Pages

BULETIN 247

Monday, February 23, 2015

GUAN ENG TERKANTOI LAGI!!! SURAT SAMAN YANG DITUNJUKKAN DALAM SIDANG MEDIA, SURAT SAMAN LAMA YANG SUDAH USANG!!!Duk kata dah...

Kalau ianya Lim Guan Eng, bukan sahaja kita akan dihidangkan dengan lakonan bahkan pembohongan yang membodohkan.

Selepas masyarakat siber mengecamnya kerana berlagak sesuka hati di Pulau Pinang dan menjadikan Pulau Pinang seolah-olah tidak mempunyai undang-undang yang dapat menghalangnya berbuat apa-apa sahaja, Lim Guan Eng yang orang Cina menggelarkannya sebagai TOKONG cuba berlakon dengan slip saman yang turut menampilkan seorang MELAYU BODOH bernama Rozali Ishak yang kononnya menjadi pemandu keretanya yang kerap dilihat diletak sesuka hati.

Kemudian Lim Guan Eng mula mendabik dada dan memuji diri kononnya dia mengamalkan sikap terpuji. Kononnya kalau dia salah walaupun sebagai Ketua Menteri, dia juga boleh disaman oleh balaci-balaci Melayunya yang bekerja falam MPPP.

Rupa-rupanya surat saman yang dipamerkannya itu adalah surat saman lama yang sudah tidak valid lagi. Sudah tidak lagi digunakan oleh MPPP.

Sebaliknya MPPP sekarang menggunakan cetakan komputer!!!!

Patutlah Mahfuz Omar puja sangat Guan Eng. Rupa-rupanya kerana kuat menipu!!!


7 comments:

Anonymous said...

Sejoli..sama sama penipu....

Melayu Selangor said...

Sorang bodoh, sorang bangang ...

Dua dua bahalol.

Anonymous said...

Ada orang cina kesah

Anonymous said...

cina dap semua suka pasal tokong pandai tipu.

kalau tak tipu bukan cina dap.

Anonymous said...

kanasai !! kanina punya tokong !

Anonymous said...

Tokong tipu, Mahfus tipu..

Mcm mana pun tetap disembah pengikut2 beliau.

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

 
Blogger Templates