Social Icons

Pages

BULETIN 247

Saturday, February 14, 2015

MENTANG-MENTANGLAH ANWAR DAH MASUK PENJARA, AMBIGA SUKA-SUKA HATI BUAT SINDIRAN!!!Kata Ambiga, Anwar lebih bahaya jikalau berada dalam penjara!

Sekali dengar, seolah-olah Ambiga ingin menyatakan, keselamatan banduan-banduan lain terancam dengan kehadiran Anwar Ibrahim di kalangan mereka. Tapi mungkin benarlah kut seperti yang dikatakan oleh Ambiga, sememangnya Anwar Ibrahim sangat bahaya berada dalam penjara.

Anwar tidak boleh diletakkan dalam kurungan yang sama dengan banduan-banduan lain. Ciri-cirinya yang gemar menghasut, melakukan fitnah dan tohmahan akan menyebabkan banduan-banduan lain mudah terangsang. Jangan hairan jikalau banduan-banduan di Penjara Sungai Buluh akan merusuh atau bertindak ganas dengan menawan banduan lain serta warden seperti yang berlaku di Kaohsiung, selatan Taiwan minggu lepas.

Memang benarlah bahaya diletakkan Anwar di dalam penjara. Sebaliknya elok letakkan Anwar di dalam sebuah bilik yang tidak dikunjungi sesiapa pun sepanjang 5 tahun dia dipenjarakan.

Ambiga masih mahu mencipta dongengan dan mengembalikan nostalgia 16 tahun silam tanpa bersandar kepada realiti sebenar. 'March To Freedom' yang dijayakan oleh Nurul Nuha, anak perempuan Anwar Ibrahim yang dikatakan akan menjadi calon Parlimen Permatang Pauh pun, tidak mendapat sambutan. Bahkan tidak sampai seminggu Anwar Ibrahim dihantar ke penjara, sudah ramai yang mulai melupakan Anwar Ibrahim kecuali beberapa kerat yang diketahui tegar kepadanya.


3 comments:

Anonymous said...

BETUL LA TU....ANWAR KENA 5 TAHUN JER. ORANG BIASA KENA PULOH2 TAHUN. AMBABIGA BERSIH TAK MAU DEMO. KAN TAK ADIL TU....

Anonymous said...

Kumpul kn peliwan n perogol dlm satu sel ngan nuar.biar mereka tubuh kn parti baru.parti peliwat n perogol m'sia.

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

 
Blogger Templates