Social Icons

Pages

BULETIN 247

Thursday, March 5, 2015

DYANA SOFYA TUNJUK LAWA BERBAJU TIDUR DAN BERAKSI ATAS KATIL!!!Jangan kata pulak ini gambar-gambar edit. Gambar-gambar ini terdapat dalam majalah MARIE CLAIRE keluaran bulan ini. Dan di dalamnya memang ada gambar Dyana Sofya, bekas calon Parlimen Teluk Intan yang begitu disokong oleh PASMA tetapi akhirnya kalah di tangan Dato Mah, Presiden GERAKAN.

Dyana Sofya juga merupakan idola dalam SEKOLAH DEMOKRASI yang merekrut pemuda-pemudi Melayu untuk menyokong dan menjilat Lim Guan Eng-Lim Kit Siang dengan asuhan terus daripada Tony Pua.


Barangkali inilah contoh yang mahu ditunjukkan oleh Dyana Sofya dan kawan-kawan perempuannya dengan beraksi di atas katil dengan baju tidur. Kiranya sudah cukup maju dan berteknologi tinggi ler tuh. Manakala undang-undang tutup aurat di Terengganu bukan main lagi ditentang DAP sekalipun pada masa yang sama, DAP cuba menggambarkan dan menanam kepercayaan kepada orang ramai bahawa UMNO menentang Islam.

DAP kalau boleh nak semua budak-budak Melayu macam Dyana Sofya ler... barulah maksud mereka tercapai!!!

Maka tidak hairanlah mengapa DAP bersungguh-sungguh membela Anwar Ibrahim dengan menganggap JENAYAH LIWAT bukanlah jenayah tetapi KEPERLUAN ASASI!!!
6 comments:

maae said...

Macam dadah juga lah...

azlan aini said...

Budak kurang segar

Anonymous said...

Betina Dapigs mana ada harga

Anonymous said...

Bukan baju tidur yang dia pakai tapi baju apek dialah.

Anonymous said...

Lepas ni berebut orang nak beli majalah tu. Cheh......

Anonymous said...

ada tunjuk part doggy tak?

kalau ada, aku pun nak cari majalah tu ...

 
Blogger Templates