Social Icons

Pages

BULETIN 247

Thursday, March 12, 2015

LOGIK OTAK MACAI, RAKYAT MALAYSIA JATUH MISKUN DAN TERPAKSA TOLONG BAYAR HUTANG LUAR KERANA KEJATUHAN RINGGIT!!!Sekarang ini para zombie dan pecacai Pakatan Rakyat sedang berusaha untuk menanamkan kepercayaan dalam otak rakyat, Kerajaan Malaysia dipimpin dan ditadbir oleh pemimpin yang lemah dan tidak pandai menguruskan kewangan serta ekonomi negara.

Alasan dan indeks yang mereka gunakan adalah kejatuhan nilai Ringgit berbanding Dollar Amerika Syarikat. Seolah-olah Malaysia hanya berdagang dengan Amerika Syarikat dan hanya menggunakan Dollar Amerika Syarikat sebagai tukaran. Dan seolah-olah ekonomi Malaysia bergantung sepenuhnya kepada Amerika Syarikat.

Sekiranya anda adalah rakyat Russia, Colombia, Brazil, Serbia, Sweden, Norway, Romania, Croatia, Czech Republic, Denmark, Austria, Belgium, Cyprus, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Belanda, Portugal, Slovakia, Slovenia, Sepanyol, Kosovo, Montenegro, Andorra, Monaco, San Marino, Vatican City, Bulgaria, Poland, Australia, Algeria, Hungary, Turki, Iceland, Japan, Morocco, Kanada, Tunisia, Israel, New Zealand atau Mexico dan sekiranya anda menggunakan logik bongok Pakatan Rakyat, huru-hara jadinya.

Ini adalah kerana semenjak Jun 2014, matawang-matawang negara-negara berkenaan melemah berbanding Dollar Amerika Syarikat. Kebanyakan daripada marawang negara-negara berkenaan mengalami kemerosotan jauh lebih teruk berbanding ringgit Malaysia.

Ikutkan logik otak kacang Pakatan rakyat.... TERUSKAN BACAAN DI BULETIN 247http://buletinsengal.blogspot.com/2015/03/kejatuhan-ringgit-berbanding-dollar.html?m=1

2 comments:

Anonymous said...

Matawang jiran-jiran terdekat pun menurun oooiii

Anonymous said...

Tiap2 hari tv123 ckp pasat indeks duit banding dolar amarika tu aphal? Surat kabar pun camtuh!

 
Blogger Templates