Social Icons

Pages

BULETIN 247

Wednesday, March 4, 2015

PERMOHONAN ANWAR UNTUK HADIRI SIDANG PARLIMEN DITOLAK OLEH PENJARA, NURUL IZZAH KECEWA!!!Secara tiba-tiba timbul pula rasa kasihan dengan Nurul Izzah.

Apakan tidak, setelah berhempas pulas, membuat pelbagai onar dan ulah, mencipta pelbagai petisyen dan fitnah, akhirnya Jabatan Penjara Malaysia memberikan jawapan yang sangat negatif.

ANWAR TIDAK DIBENARKAN MENGHADIRI PERSIDANGAN PARLIMEN!!!

Anwar Ibrahim adalah BANDUAN JENAYAH dan bukannya TAHANAN POLITIK sebagaimana yang cuba dilabelkan dan dipersepsikan oleh Nurul Izzah, kaum keluarga serta para penyokongnya. Anwar Ibrahim sepatutnya menjalani kehidupan sebagai seorang BANDUAN JENAYAH selepas Mahkamah Persekutuan mensabitkan kesalahannya dan kegagalan Anwar serta berbelas-belas orang peguamnya untuk menampilkan bukti serta saksi bagi menyanggah fakta serta bukti pendakwaraya dalam kes liwat II yang berlangsung selama 7 tahun.

Sekeping kad bersampul surat berkepalakan 'URUSAN SERI PADUKA BAGINDA' telah dijadikan sandaran oleh Nurul Izzah sebelum ini, sebagai bukti kononnya PAPA JAHATnya telah dijemput sendiri oleh DYMM Yang Di-Pertuan Agong untuk minum teh bersama-sama.

Keputusan tidak membenarkan Anwar Ibrahim bergerak bebas seperti orang tidak bersalah, adalah tepat. Pengesahan telah diberikan oleh Speaker Dewan Rakyat, Pandikar Amin Mulia sebentar tadi.

Maka, ngangalah Nurul Izzah dan puak-puak yang sibuk nak dapatkan 100 tandatangan sebagai petisyen untuk diserahkan kepada DYMM Yang Di-Pertuan Agong bagi membebaskan Anwar Ibrahim semata-mata untuk menghadiri Sidang Parlimen.


Dah BANDUAN JENAYAH tu, buatlah cara BANDUAN JENAYAH. Tak payahlah nak perasan awak tu TAHANAN POLITIK. Keputusan mahkamah adalah ANWAR IBRAHIM ADALAH BANDUAN JENAYAH LIWAT. Tiada suatu bukti atau saksi pun yang ditampilkan oleh Anwar sepanjang 7 tahun perbicaraan.

Malah Anwar dan berbelas-belas orang peguamnya pun tak dapat nafikan bagaimana air mani Anwar boleh berada dalam dubur Saiful sedalam 4cm berbanding KY Jelly yang cuba dibuktikan oleh para peguam Anwar, liwat tersebut berlaku SECARA SUKA SAMA SUKA!!!


3 comments:

Anonymous said...

Alaaa 1999 dulu pun kena tolak apa nak hairannya si anwar ni. Guan eng pun sama tak dapat. Bukannya parlimen tak boleh jalan kalau dia takda.

Anonymous said...

Kalau dah mcm org gila talak, mcm ni lah jadinya. Agung tak layan kaki penipu mcm Anwar.

Anonymous said...

Teh dlm jel dgn teh kat parlimen sama je nuar oii. Apa, tak sedap ke teh dlm jel? Rasa ky jelly ka?

 
Blogger Templates