Social Icons

Pages

BULETIN 247

Sunday, April 12, 2015

AKHIRNYA NGA KOR MING TERPAKSA MERAFAK PERMOHONAN MAAF KEPADA NAJIB DAN ROSMAH!!!



Nga Kor Ming telah diberi tempoh 48 jam untuk membuang posting fitnahnya ke atas Rosmah dan Najib. Sepatutnya tempoh tersebut berakhir pada jam 4:00 petang tadi (3 jam lalu).

Dan nampaknya, Nga Kor Ming yang sebelum ini bersikap tidak ubah seperti koboi gila mabuk bir dan overdose ubat batuk, telah pun mengeluarkan posting tersebut. Tiada lagi posting mahupun grafik berkenaan di laman muka surat Facebook Nga Kor Ming.

Perkara berkenaan turut disahkan oleh The Malay Mail Online (DI SINI) yang tidak lagi dapat menemui posting asal pada Facebook Nga Kor Ming dan ianya kelihatan telah dihilangkan.

Ingatkan beranilah sangat Nga Kor Ming. Ternyata, tindakan tersebut telah membuktikan Nga Kor Ming sedar, dia telah diserang rasa bersalah.

Kita juga masih menunggu surat permohonan maafnya kepada Perdana Menteri untuk didedahkan yang dirasakan, ia akan berlaku dalam tempoh yang amat terdekat!

Kesian Nga Kor Ming...

LIM SIAN SEE


10 comments:

Anonymous said...

SAMAN je, tak payahlah nak tunggu dia minta maaf. Kita buat baik dengan orang yang boleh dibuat baik sahaja....

Anonymous said...

TERUSKAN BOIKOT OLDTOWN WHITECOFFEE!!!!

Anonymous said...

Nga Con Meng? Lain kali tulis berita yang betul. Baru ada integriti dan dihormati orang.

Anonymous said...

Hahaha..hilang jg lancau dia...

Anonymous said...

Ini lah kualiti ahli parlimen di negara ini. Tahap longkang kebanyakannya. Penipu dan tiada integrity.

Nor Aidi said...

Pemimpin dap mana ada integriti , penipu, penyamun penghasut dan lain2. Cina kapir mana tahu halal haram yang dia tahu untung dan memperbodohkan orang

maae said...

KPN juga kata dah "fed up" asyik beri amaran saja... sekarang masa sekolahkan mereka. Sultan Perak henyak mereka tanpa adat dan adab.

Bila kepala di pijak, masih tidak apa ?

Anonymous said...

Apa ada hal lain kali buat lagi. pemimpin UMNO skrg lembik

Anonymous said...

Yang paling baik sekali ialah.....

Selepas dia mintak maaf teruskan jugak dgn process saman!!!

Biar Cina Kominis bangsat ni rasa. The proceed sedekahkan pada yang memerlukan!!!

Anonymous said...

Saman ja barua ni..jgn di beri muka sgt..senang sngh ucpan maaf...dia tau dah..org melayu senang mintk maaf..ckp laa haramjadak pa pun kt melayu..hbs2 mintk maaf..selesai mslh..

 
Blogger Templates