Social Icons

Pages

BULETIN 247

Wednesday, August 19, 2015

AKAL PENIPU BERFUNGSI GUNA ALASAN LAMA NAK KELUAR PENJARA... BAHU KENA BEDAH PULAK DAH!!!PKR meminta kerajaan memberi kebenaran kepada bekas ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menjalani pembedahan dengan segera ekoran kecederaan di bahu yang dialami beliau sebelum ini semakin teruk.

Perkara itu diberitahu oleh Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar, kecederaan ini menyebabkan kesakitan berterusan kepada Anwar yang mendesak pembedahan dengan segera.

Malah ujarnya, kecederaan bahu serius yang dialami Anwar telah pun diketahui oleh Kementerian Dalam Negeri, Jabatan Penjara dan pihak hospital.

"Kecederaan ini sudah bertambah buruk menyebabkan ketidakselesaan dan kesakitan kepada Datuk Seri Anwar berterusan.

"Sehubungan itu, kami mendesak supaya Datuk Seri Anwar dibedah serta-merta berikutan kesakitan yang dialaminya," katanya pada sidang media di ibu pejabat PKR di sini, hari ini.

Nurul Izzah yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai berkata, kali terakhir Anwar dimasukkan ke hospital adalah pada awal Julai lalu selepas sebulan bekas ketua pembangkang itu dimasukkan ke hospital buat pertama kali pada Jun.

Pada Jun lalu, Najib menerusi kenyataannya di Twitter berkata: "Saya ambil maklum kesihatan DS Anwar Ibrahim dan saya mahu pihak berkenaan memastikan beliau menerima rawatan sewajarnya."

Selain pembedahan segera, Nurul Izzah berkata, pihaknya turut memohon Anwar dibenarkan untuk diperiksa oleh doktor pakar pilihan keluarga secara konsisten dengan kadar segera seperti yang diminta sebelum ini.

Nurul Izzah turut mendakwa fisioterapi yang telah disyorkan oleh pakar Hospital Kuala Lumpur tidak dilakukan secara menyeluruh dan konsisten sehingga menghalang proses pemulihan fizikal bapanya.

"Kita mohon Anwar dimasukkan ke dalam wad serta-merta dan fisioterapi dibuat seberapa kerap yang perlu," katanya.

Anwar kini dipenjarakan di Penjara Sungai Buloh selepas Mahkamah Persekutuan pada 10 Februari lalu menjatuhkan hukuman penjara selama lima tahun atas dakwaan liwat terhadap bekas pembantunya, Saiful Bukhari Azlan. - (ANTARA POS)


8 comments:

Anonymous said...

kurus dah raja liwat tu ye?
diserang dek vih ke?

Anonymous said...

Bedah otak si ketua penipu ni dan masukkan otak babi lagi baik!

Anonymous said...

Banduan ni pakai duit rakyat lagi. Apa si Janda kaki fitnah ni buat untuk Lembah Pantai? Bapak kau tu Banduan. Kerajaan jangan layanlah. Kaki Putar Alam

Anonymous said...

Sikit sakit nak bedah. Berak cangkung punya kes dah selesai kot sebab tu tak melolong lagi. Dah dapat jamban idaman? Kuat on..i sampai terkeluar sendi. Kesian Aljub anugerah tuhan.

Anonymous said...

Kalu hal Nuar aljuburi..kerajaan najib takut sangat..patut lah rakyat tuntut supaya najib turun...telor takde..Tpm pun sama lah.

Anonymous said...

Who the fuck does this nurul bitch think she is???

SHE IS JUST THE BITCH DAUGHTER OF A CRIMINAL.....THAT'S ALL!!!!

Anonymous said...

Dan dapat perintah dah dari Nurul habislah penjara kalau tak ikut

Anonymous said...

Then u are fucker from where. Bullshit.

 
Blogger Templates