Social Icons

Pages

BULETIN 247

Sunday, August 2, 2015

LAKSANAKAN TINDAKAN UNDANG-UNDANG KE ATAS AHLI PARLIMEN BAYAN BARU, SIM TZE TZIN YANG TERANG-TERANG MELAKUKAN FITNAH!!!Tindakan seharusnya dikenakan ke atas Sim Tze Tzin. Orang politik sepertinya seharusnya menjadi contoh dan teladan kepada rakyat awam. Apatah lagi dia adalah seorang Ahli Parlimen. Sepatutnya orang sepertinya tidak menunjukkan contoh bagaimana matlamat menghalalkan cara termasuklah dengan melakukan fitnah.

Sehubungan dengan kenyataan Timbalan Perdana Menteri bahawa tindakan tidak akan disusuli terlebih dahulu dengan amaran bagi pihak yang melakukan fitnah dan putarbelit media, Sim Tze Tzin seharusnya dikenakan tindakan bersama-sama dengan Tian Chua kerana objektif mereka sangat jelas iaitu melakukan fitnah dan fitnah tersebut bertujuan untuk mewujudkan ketidaktenteraman dan ketidakstabilan di negara ini.

Kita mengharapkan Menteri Dalam Negeri yang juga merupakan Timbalan Perdana Menteri baru Malaysia tidak mengulangi amaran berulang kali tanpa sebarang tindakan tegas yang amat diperlukan dalam mendisiplinkan dan menjaga keselamatan negara ini daripada sebarang anasir subversif yang tidak lagi menggalas senjata di dalam hutan tetapi sebaliknya menggunakan keyboard komputer atau telefon pintar mereka untuk mewujudkan ketakutan dan ancaman nasional.... SAMBUNG BACAAN DI BULETIN 247


7 comments:

Anonymous said...

DAP PUKIMAK LU MEMANG CELAKA KELUAR ANAK SIAL MACAM APEK BAYAN BARU NI!

Anonymous said...

tangkap ini berok. niat menghuru harakan negara. nak tengok jer ke.....

Anonymous said...

Tunggu AhJibNgok dan Zahid bertindak???

Si Pahlawan Bugis lembab!!!

Lambat Lah!!

Antar balik Bugis naik tongkang Bugis pon baik!!!

Anonymous said...

Cina Cina DAP celaka kaki hasut dan fitnah bila nak dihapuskan ?

langau said...

jgn bgi muka..walk the talk

Anonymous said...

Apa guna Akta Hasutan????

Anonymous said...

Admin. Tolong tukar tajuk "fitnah" ke "TIPU"
Ini perkataan sebenar.. Iaitu tipu...
Mereka membuat cerita tipu..
Mereka menipu rakyat

 
Blogger Templates