Social Icons

Pages

BULETIN 247

Tuesday, September 15, 2015

NAJIB LARI KE LUAR NEGARA PADA 16 SEPTEMBER, HARI HIMPUNAN BAJU MERAH, DAKWA MACAI PRO-YAHUDI!!!Hanya beberapa jam sahaja lagi, satu himpunan besar akan diadakan di tengah-tengah Bandaraya Kuala Lumpur.

Sekalipun DAP dengan bantuan Melayu-Melayu anti-Najib cuba membayangkan himpunan dan demonstrasi tersebut sebagai mengganggu ketenteraman dan ancaman keselamatan kepada orang Cina, tetapi berbanding demonstrasi-demonstrasi anjuran DAP termasuklah BERSIH 4.0 yang jelas melanggar semua undang-undang tetapi turut mendapat sokongan daripada bekas Perdana Menteri, Dr. Mahathir, akur dengan semua peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak berkuasa.

Sekaligus menjadikan Himpunan Baju Merah yang telah ditukar nama menjadi Himpunan Rakyat Bersatu dan tidak lagi terhad kepada orang Melayu sahaja, BERSTATUS HALAL.

Walaupun pada mulanya, golongan berkenaan mendakwa pihak berkuasa dan PDRM bersikap berat sebelah dan tidak adil apabila membenarkan Himpunan Baju Merah dengan permit untuk berhimpun di bawah Akta Perhimpunan Aman berbanding BERSIH 4.0 yang kekal berstatus haram, tetapi menyedari bahawa mereka sendiri menepuk batang hidung sendiri kerana TOLOL, mereka mengubah taktik.

Kali ini, mereka membuat fitnah kononnya, Najib dan Rosmah telah melarikan diri ke luar negara menjelang 16 September.


Kononnya, Najib dan Rosmah sangat takut untuk berhadapan dengan Mahathir yang mungkin akan menerima jemputan hadir dalam Himpunan Baju Merah setelah dia dipelawa oleh penganjur yang yang oportunis, Jamal Mohd Yunos. Jadi, Najib membawa Rosmah lari ke luar negara untuk mengelakkan malu dan sebarang kemungkinan lain.

Hakikatnya, macai-macai DAP yang ada sesetengahnya mengaku mereka masih ahli UMNO itu sebenarnya melakukan penipuan untuk menyedapkan hati mereka sendiri. Mereka terpaksa mencipta cerita fantasi itu apabila lidah masing-masing terkelu selepas pengakuan sebenar Justo, disiarkan dan disebarkan oleh portal kesayangan mereka sendiri iaitu Sarawak Report.


Najib dan Rosmah akan berada di Padang Merdeka, Kota Kinabalu untuk sambutan Hari Malaysia pada 16 September!

Itu berita dan faktanya!!!

Tak tahulah kalau-kalau macai DAP beranggapan, Sabah bukannya sebahagian daripada Malaysia lagi. Apatah lagi Himpunan Baju Merah, bukannya Himpunan UMNO walaupun diinisiatifkan oleh Ketua UMNO Bahagian yang sedang mencari ruang dan peluang.

Asyik buat fitnah sahaja!


4 comments:

Anonymous said...

Jangan post komen autalah, brother.

Anonymous said...

auta kot celah kangkang sape?

Anonymous said...

patutnya mau rallies kat area kuat DAPig tuh, n then kita tngk melayu2 pembelot yg suka jilat pungkoq x basuh tu nk kata apa.. babi pnya melayu2 anjing dapig nih patut mau kena sembelih idup2 ja melayu2 jnih tu..

Anonymous said...

Lari kepala butuh dia.

 
Blogger Templates