Social Icons

Pages

BULETIN 247

Tuesday, October 27, 2015

WARGA SINGAPURA CUBA BERSETUBUH DI TEMPAT AWAM DI KSL CITY MALL, JOHOR BAHRU... BANGSA JOHOR LA SANGAT NI!!!



Satu pasangan dirakam melakukan adegan-adegan terlarang di sebuah pusat beli-belah di Johor Bahru pada 14 Oktober lalu menjadi viral di laman sosial.

Yong Cheing Lee, warga Singapura yang datang berkunjung ke pusat beli-belah itu merakam adegan 'tidak sopan' pasangan itu dan memuat naik gambar itu di laman Facebook.

Menurut Yong, pasangan itu dilihat bercumbuan secara terbuka tanpa segan silu sungguh pun ramai pengunjung yang lain di pusat beli-belah itu memerhatikan kelakuan tidak senonoh mereka.


Bukan itu saja, pasangan itu juga turut 'beraksi' di sebuah kerusi urut meskipun ada sesetengah pengunjung yang menjerit pada mereka 'Menjijikan!'. Namun kedua-duanya tidak mengendahkan jeritan itu.

"Mereka ni dah hilang akal ke? Kalau ye pun dah membuak sangat nafsu tu, pergilah check in di hotel terdekat. Ini kat public pun nak beraksi," kata Amsyar.

"Mana pengawal Keselamatan KSL City Mall? Takkan tengok saja dua mangkuk ni buat maksiat? Budak-budak Control Room tak pantau ke CCTV?" soal netizen. - THEHYPEMEDIA.COM


8 comments:

Anonymous said...

Kenapalah tak ada orang Melayu Islam kat situ yg berani tegur cina2 kafir harbi nokharom singapork tu?Memang Melayu Malaysia ni pondan2 kot.Malu nak tegur maksiat depan mata.Dayus sangatlah Melayu.Tak kiralah bangsa johorlah sangat atau Melayu2 negeri lain,sama aje tarap pondan dan penakutnya.Apa salah kau pergi kat cina2 nokharom tu,kau sound dia depan2 sampai dia berhenti mengawan?Korang semua bacul dayus takde maruah ke?Nauzubillah..

Ted Manoff said...

Tengku Mahkota Johor yang rambut blonde tu pi lah dakwah kat mangkok2 china tu..

Anonymous said...

It is a common scene in Sg,be it in the train ,buses or any public places!

mohd faiz mohamed said...

Ted Manoff Jangan Celupar Sangat...

dewataraya100 said...

Ni kalau ayahnda rani kulup ada mau kena penampar buaya sedas kapel ni kurang ajar kat public

Anonymous said...

Ya btul. Stuju. Sembang saja pandai.

Anonymous said...

Woiii ted manoff. Apa kena mengena dgn tmj. Mulut mcm cibai le lu mamat.

Alan Ash said...

Mana ada orang Melayu Islam pergi plaza KSL tu. Letaknya pon dalam kawasan perumahan bangsa mereka Cina. Kalau kat KL macam area Bukit Bintang lah.

 
Blogger Templates