Social Icons

Pages

BULETIN 247

Saturday, November 21, 2015

HANNAH YEOH KOMPLEN TAK DIBENARKAN HADIR MAJLIS ANJURAN SEKOLAH LAMANYA!!!LARANGAN TERSEBUT KEKAL SAMPAI KE HARI INI. 

IKUTI PENDEDAHAN YANG DIBUAT OLEH RAKAN BLOGGER, HELEN ANG berhubung Evangelist yang cuba menjadi seorang penyanyi yang mana suaminya telah dipenjarakan selama 8 tahun kerana menyelewengkan wang tabung gereja sendiri.

Apa kaitannya Hannah Yeoh dengan Gereja Evangelist City Harverst yang berpusat di Singapura itu?
5 comments:

Anonymous said...

Halangan bukan sebab dia pakatan. Halangan kerana dia menbawa perpecahan dan penghasut keharmonian negeri selangor. Tidak hormat DYMM Sultan Selangor.

Anonymous said...

Hodoh giler perempuan tu...ada hati nk jd Superstar. Malaysia harus hati2 dan belajar dari sejarah China melawan pemberontakan Kristian di sana iaitu Taiping Rebellion dan Boxer Rebellion. Perkembangan gerakan mereka di negara ini amat membimbangkan kerana mereka terlibat dlm gerakan politik daPIG

Anonymous said...

Why? It is because nothing true comes out from your mouth... except lies and spinning and slanders... you may look angelic... but you are really the devil disgusing as an angel...

Anonymous said...

Elok pun jangan benarkan. Dia cuma nak memburukkan suasana aje. Semuanya dia nak politikkan.
Kalau kat indon atau thai, dah lama kena tembak.

Anonymous said...

Padan muka Cina ni berlagak saja lebih. Penghasut rakyat. Pecah belah kaum. Melayu, Cina, India dulu hidup boleh tolak angsur tapi bila masuk saja Cina DAP semua bangsa jadi porak poranda. Kaki hasut.

 
Blogger Templates