Social Icons

Pages

BULETIN 247

Sunday, November 22, 2015

TERESA TERUS ANGKUH DAN KEKAL DENGAN JUJUKAN 'CERITA LAMA' DALAM ISU NURUL IZZAH-JACEL KIRAM!!!Angkuh!

Buta perut!

Betina Tongong!

Itu sahaja yang boleh dikatakan terhadap Teresa Kok apabila dia dengan angkuhnya berkata, kenyataannya telah diputarbelit oleh media dalam isu Nurul Izzah-Kiram.

Teresa Kok enggan meminta maaf kerana menyatakan serangan militan@lanun Sulu ke atas Lahad Datu adalah cerita lama.

"Saya telah bertanya kepada wartawan, 'apa yang besar sangat tentang gambar tersebut? Mengapa korek semula cerita lama (berhubung gambar itu)?" katanya.

Mungkin tempoh kurang dua minggu merupakan tempoh yang sangat lama bagi Teresa Kok. Ini adalah kerana gambar-gambar Nurul Izzah dengan Jacel Kiram telah dirakamkan kurang dua minggu lalu. Lebih tepat lagi pada 9 November 2015.

Jadi, apa yang dimaksudkan oleh Teresa Kok sebagai 'lama'?

Adakah dia memaksudkan tentang Serangan Lahad Datu? Gambar-gambarnya? Atau siapa?


Teresa Kok cuba mendabik dada kononnya dia menyokong penuh pasukan keselamatan negara dalam isu serangan Lahad Datu oleh lanun-lanun Kiram itu. Katanya lagi, tiada sesiapa pun dapat menafikan perasaannya itu.

Tetapi semua orang masih ingat lagi bagaimana Teresa Kok mempersenda-sendakan peranan pasukan keselamatan dan serangan lanun-lanun Sulu ke atas Lahad Datu. Klip video yang digunakan untuk kempen politiknya untuk sambutan Tahun Baru Cina atas tajuk ONDERFULL MALAYSIA.

Kalau Teresa Kok masih cuba nak menipu kononnya dia sangat patriotik tentang Malaysia mahupun pasukan keselamatan dan keselamatan Malaysia, klip video ONEDERFULL MALAYSIA itu adalah jawapan yang paling tepat!

Tiada kekesalan, tiada permohonan maaf, sebaliknya terus angkuh dan berlagak sambil terus menekankan bahawa 'ia adalah isu lama'.

Kerana CERITA LAMA itu jugalah, sampai ke hari ini Teresa Kok dan angkatan DAPnya sangat susah nak bertutur dalam Bahasa Kebangsaan!


3 comments:

Anonymous said...

Woi ah soh cinabukit pukimak pendatang haramjadah!
Perangai kurang ajar dan biadap cinapek cinabukit haramjadah macam ah soh ni lah puak2 dapigs wajib berambus dari tanah Melayu ni.
Ah soh pukimak tiu niah mah chow chee bai.
Fuck you! kah neh nah bitch!
Kalau lu punya ahli keluarga mati kena bunuh lepas tu olang ambik gambar sama pembunuh sambil tersenyum lepas tu orang cakap pembunuhan itu "cerita lama"......lu talak lasa apa2 kah?

FUCKING BITCH! BALIK TONGSAN!

Anonymous said...

Aso gila racist ni mmg menganggap bMelayu bodo..

Komen2 sial beliau disiarkan oleh The Star sebagai ayat mulia..

Tak perlu ckp lagi la..mmg babi mcm ni selalu komen najis dibalut daun pisang.
Melayu tau lah mana itu lemang dan mana satu najis Theresa betina sial

Anonymous said...

Dear Teresa Kok...so is WWII... it happen long time ago.... people are still traumatised by it. Your attitude just shows you are low class politician with a brain size of a pea.... probably you are a communist as well.... go back to China... and you better shut up your big mouth... better still put your head between your legs and kiss your ass... it never been wash or sterile... you are just plain idiot... not worth being a Malaysian citizen

 
Blogger Templates