Social Icons

Pages

BULETIN 247

Saturday, April 9, 2016

AHLI PARLIMEN DAP STAMPIN TUNJUK LAGAK DAN BESAR DIRI KERANA DIA YB DI LAPANGAN TERBANG ANTARABANGSA KUCHING!!!AMBOI SOMBONGNYA AHLI PARLIMEN STAMPIN, JULIAN TAN DARI DAP!!!

"Kawasan ini siapa YB? Siapa YB? Saya YB!"

Bangang ke haper Ahli Parlimen DAP ini, tempat dia cuba tunjuk lagak itu adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching di mana tiada sebarang YB, tiada sebarang Ahli Parlimen dan tiada sebarang orang politik yang berkuasa, sebaliknya yang berkuasa adalah Pihak Berkuasa dan dalam isu ini, adalah Polis Lapangan Terbang.

Sepatutnya, Ahli Parlimen Stampin itu ditangkap dan disumbatkan ke dalam lokap kerana menghalang penjawat awam daripada menjalankan tugas, bahkan kerana menyalahgunakan kuasanya.

Dia ingat besar sangatlah kuasa dia sebagai YB?

Baru jadi Ahli Parlimen, lagaknya mengalahkan Maharaja China?

Ini yang dibangga-banggakan sangat DAP nak jadi Kerajaan Negeri Sarawak? Baru jadi Ahli Parlimen pun dah tunjuk lagak, kalau dah jadi Kerajaan Negeri, mampuslah Bumiputera dan Pribumi Sarawak dilanyak dek kaum yang punya rumah-rumah besar di bandar-bandar besar seluruh Sarawak, sedangkan Bumiputera dan Pribumi pula hanya berumah sederhana, malah sesetengahnya lebih layak digelar reban ayam berbanding rumah sebenar.


5 comments:

Anonymous said...

CINABUKIT CILAKA KURANG AJAR DAN BIADAP!!

FUCK YOU CINAPEK2 YANG MENGUNDI SI CILAKA NI SEBAGAI MP!

FUCK YOU CINABUKIT EACIST GO BACK TO TONGSAN!!

COME TO MALAYSIA, DON'T BEHAVE LIKE FUCKING CINABUKITS!!!

Anonymous said...

Dapigs memang cibai!

Anonymous said...

kimakkk..
berani itu cina bukit buat bising
sama pribumi Sarawak.. jangan ingat dia polis airport suka hati langgar arahan.

Azman Ali said...

Bangsat punya YB

Anonymous said...

Padan muka YB... ingat pas parlimen boleh pakai merata tempat agaknye... YB bodoh.. orang yang undi dia pun sama bodoh... suruh dia balik China aje...

 
Blogger Templates