Social Icons

Pages

BULETIN 247

Thursday, November 24, 2016

KHALID SAMAD HAMPIR KENA BELASAH DI PEKARANGAN DEWAN RAKYAT KERANA MULUT 'SIALNYA'!!!Kecoh juga di pekarangan Dewan Rakyat apabila Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad cuba diserang oleh sekumpulan orang sebentar tadi.

Dan seperti biasa, tuduhan dibuat kononnya ia ada kaitan dengan pertengkaran antara Khalid Samad dan Tajuddin Abdul Rahman.

Gobind Singh Deo ketika di Dewan, telah membangkitkan persoalan mengapa orang yang cuba menyerang, mengugut dan cuba memukul, hanya dileraikan oleh pihak keselamatan Parlimen tetapi tidak diambil tindakan.

Dalam kejadian pagi tadi, pihak keselamatan berjaya menyelamatkan Khalid Samad dan menghalang kejadian lebih buruk. Bagaimanapun, difahamkan tiga orang anggota keselamatan tercedera dalam kejadian tersebut.

Dan Khalid Samad turut memberitahu, 'Badan saya tidak tersentuh sedikit pun!'.

Malah Khalid Samad menegaskan, 'Kamu nak terajang saya, kamu nak membelasah saya ke, saya tetap menjalankan peranan saya."

Khalid Samad juga memberitahu, salah seorang penyerangnya adalah 'ANAK PASIR SALAK'.... TERUSKAN BACAAN DI BULETIN 247


4 comments:

Anonymous said...

Kerana mulut badan binasa...

Anonymous said...

Dari ini Kita tahu bukan sahaja Tajudddin yg sial tapi satu keluarga dia sememangnya keluarga gengster yg mahasial.

Anonymous said...

hahaha...bila ahli parlimen kena serang oleh rakyat dikatakan mencabul hak parlimen. tapi bila wakil parlimen mencabul hak rakyat dgn meminta PM yg dipilih supaya letak jawatan (pendemo bersih) itu dikatakan kebebasan???..menggong!

Anonymous said...

Anak perempuan Tajuddin dapat kontrak RM1 billion. Bila nak belasah dia????

 
Blogger Templates