Social Icons

Pages

BULETIN 247

Saturday, February 18, 2017

SYAITAN-SYAITAN BERHIMPUN DI TAMAN JAYA, PETALING JAYA BANTAH RUU355!!!Berketuakan Siti Kassim yang merupakan seorang penghasut dan peguam, sekumpulan orang yang jumlahnya lebih kurang 30 orang, berhimpun untuk membalas Himpunan Sokong RUU355 yang dihadiri lebih 200,000 orang di Padang Merbok. 

Disokong dan dipropagandakan oleh portal pro-DAP dan dibiayai oleh George Soros, Malaysiakini, himpunan di Taman Aman tersebut dikatakan sansgat hebat terutama apabila buluh dan rotan diagih-agihkan kepada orang ramai yang berkumpul untuk sesi bergambar. Kononnya, buluh dan rotan tersebut adalah simbol penindasan. Mereka yang hadir turut menyanyikan lagu 'Tolak Bil Hadi'. Upacara seterusnya ialah mematahkan rotan dan buluh yang telah diberikan lebih awal. 

Kesemua mereka menentang pengislaman Malaysia, tetapi pada masa yang sama, merupakan golongan yang paling kuat menentang MURTAD DI KALANGAN UMAT ISLAM, LGBT dan KEBEBASAN SEKSUALITI.RUU355 yang bertujuan untuk memperkukuhkan Akta Mahkamah Syariah di Malaysia, ditentang keras oleh golongan anti-Islam yang berselindung di sebalik kebebasan beragama dan liberalisme. Golongan berkenaan amat benci dengan apa-apa sahaja tentang Islam, tetapi cukup menyanjung apa-apa sahaja dari Barat yang bertentangan dengan Islam, kononnya ia adalah kebebasan hak asasi manusia.

Perhatikan sahajalah... dan bandingkanlah CELAKA-CELAKA itu dengan umat Islam yang menunjukkan solidariti walaupun sebahagian besar daripada mereka berbeza ideologi politik.
5 comments:

Anonymous said...

Penentang Allah tak akan selamat.

Mohd Jamil said...

Yg protes tu...sikit amat amat.
.yg demam kepialu..gulongan syiah dan ajaran sesat ...yakut dgn undang undang syariah..akhir kata rakyat malaysia keseluruhan..mberi go a head...hanya benerapa kerat yg bimbang dan takut..sbb hidup mereka nak bersongsang dgn peradabam..mamusia..

Fauzi Deris said...

Allah bersama dengan yang benar.
Ya Allah selamatkanlah kami hamba2mu yang lemah ini.

Anonymous said...

Hudud adalah undang2 khalifah utk menyelamatkan diri daripada penentang2. Bukannya diperturunkan. Kat Turkey mana Ada hudud. Sebelum nak pakai hudud biar Melayu bersih Dari rasuah terlebih dahulu.

Anonymous said...

No religion is alfa... jangan syok sendiri dengan menganggap diri sendiri sebagai terbaik... Tepuk dada tanya selera.

 
Blogger Templates