Social Icons

Pages

BULETIN 247

Wednesday, January 28, 2015

KARPET YANG DIA PERSOALKAN, AIR MANI BERTAKUNG DALAM LUBANG JUBUR TU, APA CERITA PLAK?Menjelang 10 Februari, sudah mula ada pelbagai cerita versi 'ANWAR TAK BERSALAH' mula muncul dan ditekankan agar dapat diterima dan dipercayai oleh para pemercaya atau pembaca. Menurut maklumat, hampir 20 program membabitkan siri ceramah Anwar Ibrahim telah diatur sehingga 10 Februari untuk menanam kepercayaan bahawa Anwar Ibrahim tidak bersalah dan telah difitnah.

Malek Ibrahim, salah seorang peguam dan penyokong kuat Anwar Ibrahim, cuba menimbulkan tahap kepercayaan luar biasa awam kepada Anwar Ibrahim dengan mempersoalkan tentang karpet yang faktanya telah pun dijawab dalam perbicaraan peringkat Mahkamah Tinggi dan Mahkamah Agung.

Anehnya, dalam bab ini, pandai pula menimbulkan persoalan mneggunakanTwitter dan Facebook. Masa perbicaraan, mengapa perkara ini tidak ditimbulkan? Adakah kerana sanggahan di mahkamah lengkap dengan bukti dan fakta yang akhirnya memalukan pihak peguambela, membuatkan Malek Ibrahim terlupa nak bagitahu Karpal Singh atau Sri Ram tentang 'fakta penting' ini?

Karpet yang dipertikaikannya....


Bagaimana dengan air mani Anwar Ibrahim dalam lubang jubur Saiful Bukhari? Adakah air mani Anwar Ibrahim telah diklonkan, atau dilabelkan menrusi kaedah biologi semata-mata bertujuan untuk menfitnah Anwar Ibrahim?

Atau Jabatan Kimia dengan kerjasama Hospital Besar Kuala Lumpur telah memalsukan air mani Anwar Ibrahim dengan putih telur yang kemudian dinyatakan pula sebagai air mani Anwar Ibrahim? Adakah putih telur tersebut telah dimasukkan ke dalam dubur Saiful Bukhari dan kemudian dicatatkan sebagai terdapatnya 5 DNA yang tidak dikenali dengan salah satunya adalah DNA Anwar Ibrahim memandangkan Anwar Ibrahim mungkin telah memegang lendir putih telur tersebut sebelum dimasukkan ke dalam dubur Saiful Bukhari?

Cerita pasal karpet kunun.... bagaimana air mani Anwar Ibrahim boleh melompat masuk ke dalam dubur Saiful Bukhari pun sampai ke hari ini tidak dapat diterangkan atau dinafikan oleh para peguam bijaksana upahan Anwar Ibrahim termasuklah oleh Malek Ibrahim sendiri!!!


8 comments:

Anonymous said...

Bermula la cerita jubo mrnjubo hingga 10 febuati nanti...dari slogan Reformasi...reformasi....ke lawan tetap lawan srkarang ni slogan apa nak jadi...jadilah....kah kah ...nnpk ssgt terdesak...meracau racau mcm cacing kepanasan....masih adakah aksi guling guling drmonstrasi dijalanraya....tunggu...apa nak jadi....apayang terjadi nnti kita tunggu dsn lihat aje lsh nanti....teringat lagu sm salim....apa nak jadi..apa nak jadi baru sekarang menjadi....apa dah jadi ....dulu
Ramai sekarang terkapai kapai sendiri....apa dah jadiiiii.....puiiiiii....

Rahsia Membaca Minda Manusia Melalui Anak Mata said...

Kalau Anwar masuk penjara balik,boleh x Anwar keluar penjara kembali macam zaman Pak Lah dulu?

Anonymous said...

Bro, truskan usaha 'perangi' anwar ibrahim. teruskan menulis dan highlight pada kes liwat anwar - saiful sbg sexual harassment antara majikan dan pekerja.

Anonymous said...

hanya sekadar bertanya, kalau tak buat kenapa tak berani beri keterangan bersumpah dalam kandang tertuduh, kan senang pendakwa bolih soal, itu tak berani cakap apa pun tipu, minta penyokong sedar,

Anonymous said...

malik cerita karpet, kesian dah terliwat, patut awal awal lagi, karpal singh kata suka sama suka, bermakna liwat berlaku,

Anonymous said...

SAYA MANA ADA TIPU. YOU ULANG I SAMAN. JAM OMEGA JIJAH SIMPAN.....PANDAI JIJAH SIMPAN.....SAMPAI SEKARANG TAK NAMPAK.

Anonymous said...

Mana datangnya Malek Ibrahim?? Yang tertera di tweeter tu Malek Hussin..

Sejak bila dia jadi peguam anu war al juburit?? tak pernah tersenarai Malek Ibrahim jd peguam al juburit..yg ada tersenarai ialah Malek Hussin, itu pun tersenarai sebagai pencacai tegar al juburit !!

Siapa Malek Hussin ini?? Kalau di tahun 80han dialah hero yg lantang dipentas PAS terutama di Markas Tarbiyyah Taman Melewar. Kalau jadi Pengerusi Majlis memang dialah yang paling hebat, panas berapi dengan Islamnya..org PAS yg tak kenal Malek Hussin dianggap tidak sempurna PASnya !

Dosa paling besar barua ini sehingga PAS meletakan dia sebagai musuh nombor 1 di kalangan bekas ahli ialah kerana dia belot semasa menjadi calon pilihanraya kecil Bandar Tun Razak. Selepas tamat Ceramah Perdana sebelum mengundi esoknya, si baru Malek Hussin ini telah menjualkan diri kepada anu war al juburi (umno masa itu) dengan harapan nak dapat imbuhan sejumlah 3 juta dengan duit permulaan malam itu 250,000.00 .. aku ni orang PAS (pada masa itulah, skrg x pasti dah) mlm itu kami cari Malek untuk disembelih, nasib baik rumanya kosong !

Hari ini dia duduk di belakang jubor anu war al juburit, tidak berani ke depan kerana dibenci oleh PAS, al juburit terpaksa bagi muka kerana dah termakan budi, cuma al juburit tak selera dengan bontotnya mamat ini kerana mukanya mengerutu dan hari ini rambutnya panjang sampai ke bahu, saling tak tumpang muka macam monyet mak yeh..di jadi pegawai parlimen untuk anu war dan selalu berjumpa anu war di belakang tabir, kalau ada PRK dia akan ada pejabat khas tak tahu apa tujuannya

cakap berdegar degar semasa dalam pemuda PAS akhirnya terbukti sebagai seorang Munafik yang menjual ugama untuk kepentingan perut ...

Anonymous said...

PERKARA YG DIPERSOALKAN ATAU FACT AN ISUE DLM KES INI BUKAN CARPET.
FACT AN ISUE DLM KES INI TELAH DIBUKTIKAN SEBAGAIMANA. DLM LAPURAN POLIS SAIPUL BAHWA DIA TELAH DILIWAT OLEH ANWAR DAN UJIAN DNA MENDAPATI DNA ANWAR DLM DUBUR SAIPUL.
TAK KAN AIR MANI ANWAR BERJALAN SENDIRI MASUK DLM DUBUR SAIPUL ? ? ?

 
Blogger Templates