Social Icons

Pages

BULETIN 247

Thursday, April 30, 2015

BETULLAH KATA ZUL NORDIN, PAS NI JANGAN HARAP SANGAT PENDIRIAN MEREKA!!!Berita tentang Pemuda PAS Pulau Pinang buat u-turn sememangnya telah dijangkakan dari awal oleh banyak pihak. Pendapat mereka mudah, PAS tidak mempunyai pendirian dan mereka sekadar berlenggok mengikut tiupan angin. Makin kuat angin yang bertiup ke arah mereka, semakin condonglah dan akhirnya mereka akan rebah. Bunyi memanglah hebat, macam lalang jugalah bila ditiup angin... berdesir tapi rebahnya pun boleh tahan condongnya.

26 April, Pemuda PAS Pulau Pinang buat ketetapan tidak akan menyokong Pakatan Rakyat. (RUJUK SINI). Beria-ia sungguh alasan yang diberikan. Seolah-olah mereka sudah berkerat rotan berpatah arang. Zul Nordin kemudiannya mengeluarkan kenyataan di bawah apabila siaran media Pemuda PAS Pulau Pinang dihebahkan.

Semalam, Pemuda PAS Pulau Pinang buat u-turn seperti yang dijangka. Alasan yang mereka berikan, amat melucukan, tidak mahu Permatang Pauh dikuasai oleh UMNO-BN.

Alahai....

Zaman di mana dinding dan lantai juga boleh bersuara, Yusni Mat Piah nak berputar belit dan memberikan alasan cliche?


Jadi, tidak hairanlah mengapa Wan Azizah semakin kuat kokoknya dan AMK serta PKR pula bertambah juah dan takbur kerana tanpa mereka perlu akur kepada kehendak PAS pun, akhirnya duduk tak duduk, (dengan campurtangan DAP), akhirnya PAS terpaksa akur sambil merengek-rengek macam budak kecik lapar puting!!!


9 comments:

Anonymous said...

Ada beberapa ahli PAS yg tak boleh di tegur walaupun apa yg dia buat tak betul dimata ahli PAS lain , Itulah kelemahan PAS yg ketara ,

Anonymous said...

Cakap org munafik jgn percaya, lebih2 lagi PAS.

Anonymous said...

PAS MEMANG MUNAFIK...MINTA MINTA DISAMBAR PETIR.

Anonymous said...

Sumber yang boleh dipercayai memaklumkan bahawa DAP dan PKR akan memboikot PRK Rompin sekiranya PAS tidak membantu diPermatang Pauh. Selain dari itu Pemuda PAS dibeli.

Anonymous said...

PAS mana ada pendirian, kalau ada pun boleh ditahaluf siyasikan.

Anonymous said...

Apa nk kecoh.permatang pauh pkr punyer.pru 14 permatang pas punyer,bn beralah,janji pas- bn bergabung.apa kesah.

Anonymous said...

Jutawan segera...untungnya...pakaian mcm org alim....mulut xdpt nk jaga

Anonymous said...

Kutipan Derma dgn tin MILO, ketayap, sejadah bolih lesap...Ini kan pulak juta juta...
KP PAS MUNAFIK.SIAL BIAR PANAH PETIR.

Anonymous said...

Alaa biasa laa..mula2 ckp blm.masuk..bila kali ke2 ckp itu bermakna sdh masuk..

 
Blogger Templates