Social Icons

Pages

BULETIN 247

Tuesday, April 28, 2015

PENYOKONG MAT SABU-GUAN ENG VERSI MELAYU-PAS MENGAMUK SAKAN APABILA PENYOKONG PAS BOIKOT MAT SABU DI ROMPIN!!!Kenapa buat bakal presiden PAS macam ni?

Abdul Rahman yang lebih dikenali sebagai Tulang Besi membuat dakwaan itu berdasarkan sumber tertentu.“Maklumat yang Tulang Besi dapat adalah ada cawangan-cawangan (PAS) yang diarahkan supaya jangan mengizinkan Abang Mat Sabu berceramah di tempat mereka.“

Jadinya, yang akan berkempen di Rompin tu hanyalah manusia-manusia macam Nasrudin Hassan At Tantawi, Nik Mohamad Abduh, Ustaz Mohd Khairuddin At-Takiri, Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani sahaja.“Biarlah puak-puak ni je yang berceramah di Rompin. Kita tengok lah jutaan manusia yang akan mendengar ceramah mereka,”dakwanya.

Tulang Besi turut mendakwa calon PAS untuk PRK Rompin, Ustaz Nazri Ahmad adalah anak buah Ustaz Mokhtar Senik, Ketua Dewan Ulamak PAS Pahang.Dakwanya, Mazlan Mohamed Yasin, Yang Dipertua PAS Rompin yang pro PR telah disingkirkan dan diganti dengan Yang Dipertua baharu, Ustaz Nazri Ahmad.“Waktu pemilihan parti semua yang pro Pakatan Rakyat dibersihkan.“Itulah yang berlaku di Rompin di mana YDP yang dilihat pro Pakatan Rakyat dibuang oleh geng-geng (Mokhtar) Senik dan diganti dengan YDP yang ada sekarang ni.“Tiba-tiba ditakdirkan Allah berlaku PRK Rompin.“

Bila berlaku macam ni, puak yang sama tadi nak kita semua menyokong calon sempit dan bongkak mereka.“Hendakkan Pakatan Rakyat menyokong calon mereka. Nak kita semua bergolok bergadai untuk memenangkan mereka. (SUMBER)


No comments:

 
Blogger Templates