Social Icons

Pages

BULETIN 247

Sunday, May 3, 2015

APA PUNYA MANGKUK LER NGEH KOO HAM NIH... GAMBAR ASRUL SAMAD PUN DIA PERCAYA?Nak kata lawak pun tak boleh sebab sekurang-kurangnya seorang pemimpin DAP sangat percaya bahawa demonstrasi May Day Bantah GST yang diadakan pada 1 Mei lalu, sangat berjaya berdasarkan sekeping gambar yang telah dimuatnaik oleh seorang BADUT FB, Asrul Samad.

Takkanlah seorang taukeh balak yang sangat berjaya seperti Ngeh Koo Ham langsung tidak tahu yang gambar tu palsu? Takkanlah dia tak nampak pemalsuan ketara pada gambar berkenaan? Takkanlah sebegitu mudah dia tertipu dan cuba menipu?

Atau sebenarnya, Ngeh Koo Ham tahu bahawa populariti Asrul Samad mengatasi kepopularitiannya dengan kaedah tersendiri. Jadi, Ngeh Koo Ham cuba mencuri kepopularitian itu dengan membenarkan pembohongan berkenaan?

Lagipun, takkanlah seorang taukeh balak yang telah berjaya melumpurkan sebahagian besar Kelantan dalam banjir besar pada tahun lepas, secara sengaja mahu ditertawakan melainkan dia menganggap gambar-gambar berkenaan boleh melonjak keberadaannya dalam politik perdana.
4 comments:

Anonymous said...

Mcm daging cincang melempah atas jalan. Kerja tak kemas aka bodo. Percaya lagi bodo.

Anonymous said...

Naik hovercraft ambil foto? Hovercraft boleh "hover" di ketinngian sebebgitu. Bodoh juga Asrul ni.

Anonymous said...

Dia ni ke yang kata kotak hitam pesawat warna hitam bukan oren.? Dia nikan ?Yalah ,dia nilahkan? OHH,dia ni rupanya!oHH patutlah!

Anonymous said...

Naik hovercraft??? Adoi....senak perut gelak sambil guling-guling atas jalan....

 
Blogger Templates