Social Icons

Pages

BULETIN 247

Monday, June 22, 2015

GEMPAR!!! NAJIB ABDUL RAZAK DITITAHKAN LETAK JAWATAN PERDANA MENTERI MALAYSIA SERTA-MERTA!!!


TITAH MENGISTIHARKAN SECARA RESMI PELETAKAN JAWATAN SEBAGAI PERDANA MENTERI MALAYSIA DENGAN SERTA MERTA.

Beta selaku Raja utusan Allah Akhiruzaman dan raja agung malaysia yang sebenar ,menitahkan Dato’Sri Najib Tun Abdul Razak selaku perdana menteri malaysia ini untuk mengisytiharkan secara resmi kepada umuM peletakan jawatan Dato’ sri sebagai perdana menteri malaysia serta merta.

Titah ini di buat berdasarkan telah tamatnya PERJANJIAN ‘TREATY’ yang di tanda tangani oleh president amerika syarikat.Mr.barack Obama ketika kunjungan beliau ke malaysia pada 26-28 april 2014 yang lalu.dengan itu pemerintahan NWO telahpun beralih kepada KERAJAAN EMPAYAR LANGKASUKA NUSATARA (KELN) dengan resmi dan malaysia adalah sebagian dari Empayar KELN.tapak pemerintahan daulah islamiah kali ke II Akhir zaman.

Dengan ini tidak perlu dato sri menangguhkan pengisytiharan peletakan jawatan tersebut.titah ini bertujuan memudahkan tertegaknya pemerintahan daulah islamiah kali ke II berlandaskan AL QURAN & SUNNAH SAW dengan jayanya dan penyelesaian permasalahan hukum HUDUD yang menjadi isu sekarang.
Kepada pemangku beta nenda tuanku abdul halim mu’adzam shah ibni ALMarhum Sultan Badlishah,sultan kedah merangkap YPD angong malaysia betan memerintahkan untuk mengambil tindakan yang sewajarnya keatas warkah terbuka.KAHKAHKAHKAH... MACAM-MACAM GILA ADA KAT MALAYSIA NIH...

MAMAT PERASAN SULTAN NI MABUK APA LER GAMAKNYA?

6 comments:

Anonymous said...

Lambang pun ala piramid dajal mata satu

Anonymous said...

ni rival sultan melaka tu . budak2 selalu ejek dia , SULTAN KETUM. kuat minum ketum sultan mental ni. mohon KDN tangkap ini org gila.

Ted Manoff said...

Ini pun satu berita ke arah kegembiraan juga..sekurang2 nya ada plot cerita yang menggembirakan di mana Kebangkitan Islam buat kali terakhir sebelum qiamat bermula di Nusantara...if it happened we should be ready..jadi atau tidak perkara kedua..gelak lah . ..kutok lah sesuka hati...he who laugh last laugh the best...

Seo Ninja said...

your article is this very helpful thanks for sharing..............:)

Anonymous said...

Mcm2 giler ada kat msia ni....

Anonymous said...

kah...kah.....kah......kah.....x10

 
Blogger Templates