Social Icons

Pages

BULETIN 247

Tuesday, July 21, 2015

DENGAR DAN BACA BAIK-BAIK... TONY PUA AKAN SAMAN SEMUA ORANG YANG LAPORKAN TENTANG LESTER MELANYI DAN KAITAN DENGANNYA!!!Penyakit meroyan Tony Pua sudah sampai ke tahap yang paling teruk!

Belum pun berapa lama lagi, Lim Kit Siang dan semua orang Pakatan kata, Najib Abdul Razak sangat kejam malah seorang yang pengecut kerana menyaman Tony Pua kerana melakukan fitnah. Malahan tidak sampai 24 jam pun, tindakan SKMM menutup akses Sarawak Report, dikatakan sebagai satu tindakan kecut perut dan cuba menutup kesalahan.

Konon-kononnya di bawah pentadbiran Najib Abdul Razak, rakyat Malaysia sudah tidak bebas bersuara lagi. Sudah diancam dengan undang-undang draconian.

Anehnya, Tony Pua dalam kes terbaru, menjadi meroyan tahap dewata apabila mengancam akan menyaman semua pihak yang menyebarkan atau mengulas tentang Lester Melanyi dan dakwaan bekas petugas Sarawak Report itu.

Dengan kata lain, jangan berkongsi di Facebook!
Jangan komen atau menulis tentangnya. Jangan Tweet juga.
Jangan tulis di dalam blog.
Jangan WhatsApp atau Weechat atau Instagram atau Telegram atau video atau memautkan dengan artikel berkenaan.
Portal-portal dalam talian dan akhbar-akhbar jangan sesekali terbitkan dan siarkan cerita tersebut.

KALAU TIDAK, TONY PUA AKAN SAMAN!!!

Ini mungkin merupakan kes yang paling serius melibatkan ahli politik MEROYAN dalam sejarah moden Malaysia.

Kalau kena kat Najib Abdul Razak dan UMNO, namanya kebebasan bersuara. Kalau kena kat dia, fitnah... hipokrit atau tidak?

Gelagat yang ditunjukkan oleh Tony Pua ini amat menarik. Apa yang ditakutinya sangat? Mengapa Tony Pua berada dalam keadaan tertekan selepas seminggu Polis Thailand mendedahkan terdapat 10 orang individu yang berhubung secara langsung dengan Xavier Justo?


8 comments:

Anonymous said...

tony mmg nak saman lester kalau dia tak retract statement dia dlm 14 hari.....tony bukan mintak penjelasan mcm lawyer najib mintak wsj

Anonymous said...

Tonipuaka ni layak kena santau dengan degawan

Anonymous said...

lIm Kit SIang agong2kan Bekas pemimpin Negara seberang tambak!!

Tapi pemimpin itula yg masokkan ramai orang dalam penjara dan saman saja sesiapa yg bersuara dan tindas rakyat sewenang2nya.

Harap2 Melayu/Bumi sedar dan bersatu ajar bangsa2 pendatang musibat ni.. Apa jua kebaikan yg kerajaan Melayu buat Puak Pendatang Haram jadah ni tak akan bersyukur kerana dendam nya kepada bangsa Pendatang ni kepada kita sudah terpahat dari dulu lagi.

Pendatang ni tak akan puas selagi belom dapatkan Tanah Melayu saperi yg terjadi di Negara seberang Tambak.

Anonymous said...

ai...ko bantai DSN mcm2 bertahun2....ko tak sampai 1bulan dah meroyan!! rilek aaaaa....hahahaha

Anonymous said...

Relex broher relex brother relex brother hi3.....

Anonymous said...

Tony Pua ni the useless people in Malaysia...


Nak rosakkan negara ni dengan fitnah dia...

Anonymous said...

DIA GURAU JER TU....MACAM SIPONDAN CAKAP.

Anonymous said...

Dalam kes ni, tony puaka memang celaka, LKS pulak bapa segala celaka... tapi harus diingat, ini bukan alasan untuk mengajak semua rakyat khususnya orang melayu untuk menyokong kepimpinan sekarang selagi tuntutan TDM dan rakyat dipenuhi...

 
Blogger Templates