Social Icons

Pages

BULETIN 247

Tuesday, July 14, 2015

EK ELEH, OPS TULEN DI LOW YAT TANGGUH PUN, NAK KENA CAKAP KAT MEDIA KA?


Alahai...

Walaupun nampak cerdik, tetapi kenyataan seperti ini mengundang lebih banyak masalah berbanding penyelesaian!

Sekali lagi KPDNKK dilihat sebagai tunduk kepada kuasa peniaga tiruan dan klon di Low Yat selepas membuat hebahan besar-besaran konon akan ada operasi di Low Yat untuk merampas barangan tiruan dan klon.

Terlalu banyak persepsi negatif boleh diberikan berhubung dengan keputusan ini... terutama sekali dari segi jaminan masa kepada para peniaga barangan tiruan dan klon di Low Yat!

Alahai.... Menteri apa nih?

CAP AYAM Sungguh!!!!


11 comments:

Anonymous said...

Mesti la... nak selamatkan dulu kroni2 gengster yang support poket diorang... nnt nk buat pun bg tau lg semula kat media, tarikh dan masa... hakpuih...

Anonymous said...

Menteri murahan...
Nak buat operasi blh di hebohkan....mcm ada yg tak kena ja.....
Mrnteri cap ayam kampung

Anonymous said...

Menteri murahan...
Nak buat operasi blh di hebohkan....mcm ada yg tak kena ja.....
Mrnteri cap ayam kampung

Anonymous said...

menteri mengong

Anonymous said...

Tak psyah buat operasi..... byk lagi dalih. Elok pantua pencatutan saja. Lebih mudah. Nak operasi nsnti krns maki kena ancam dll.Byk cakap macam ayam betina baru lepas bertelur.

ted manoff said...

KAHKAHKAHKAHKAKAHKAH! MMG PAK LAWAKMENTERI NI,.BOLEH PULAK MAIN TANGUH2

Anonymous said...

Tengok muka dah tau jenis bengap punya menteri...apatah lagi bila buka mulut..

Anonymous said...

Ni lar masaalah najib...pilih menteri....spesis..keldai..
Dia ni..tah mana2 ketua bahagian recycle umno..
TDM marah2 najib...salah satu sebab ni lar....

Sarawak Guerreiro said...

Tuan minta tolong link blog Sarawak Guerreiro http://sarawakguerreiro.blogspot.com/ di blog tuan. Terima kasih

Anonymous said...

Kenapa lah PM Najib masih kekalkan menteri ayam ni..kerana nak jaga ROSMAH ke..aku tenguk muka dia saja pun dah meluat..adakah patut nak buat operasi bolih siarkan dimedia...hello NAJIB tolonglah kami perambat perambat keluar 2 ekor menteri ni. ahmad mazlan sekali...kenapalah nak simpan lagi menteri menteri BODOH DAN BANGANG MACAM NI...

Ted Manoff said...

Menteri ni masa muda sangat kuat Melancap dan skodeng. ...pasal tu jadi lagu ni

 
Blogger Templates